Ρένια Λουιζίδου: «Δεν είμαι θεά ούτε υπέροχη και το ξέρω»


Ρένια Λουιζίδου: «Δεν είμαι θεά ούτε υπέροχη και το ξέρω»

Τι είπε για τα χρήματα που παίρνουν οι ηθοποιοί.

Διαβάστε τη συνέντευξη της Ρένια Λουιζίδου στο freegossip.gr:

– Έχεις διαχειριστεί σωστά τα οικονομικά σου;
«Σίγουρα δεν έχω κάνει ποτέ, ακόμα και τις καλές μέρες, κανενός είδους ακρότητες. Δεν ζούσα υπερπολυτελή ζωή, με έξαλλες καταναλωτικές συμπεριφορές, ούτε ακριβά ρούχα έπαιρνα ποτέ ούτε ακριβά αυτοκίνητα… Δεν υπήρξα και ιδιαίτερα αχόρταγη ή άπληστη την εποχή που έτρεχαν τα πράγματα. Δεν εξάντλησα το περιθώριο κέρδους που θα μπορούσα να έχω, σε καλύτερες εποχές, θεωρώντας ότι δεν μου χρειάζονται υπερβολικά λεφτά, αλλά μια ζωή όπως την έχω φανταστεί παρά πάμπλουτη. Δεν έβγαλα αμύθητα λεφτά, που με εξασφαλίζουν ή που μπορούν να με κάνουν να είμαι ήσυχη. Το αντίθετο. Όλα τα χρόνια ζω από τη δουλειά μου. Όσο με πληρώνει η δουλειά μου, μπορώ να ζήσω».
– Τι σε κάνει να νιώθεις αμηχανία;
«Νιώθω τρομερή αμηχανία όταν τη μία βγαίνει στη φόρα να απαντάμε για τις πλαστικές επεμβάσεις, με ποιον έχουμε τσακωθεί… Όλα τα προσωπικά δεδομένα μας».
– Το κοινό θέλει να μαθαίνει λόγω της οικειότητας που αισθάνεται για τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.
«Πρέπει να καθίσουμε να εξηγήσουμε ότι τα λεφτά που παίρνει ένας ηθοποιός στο επεισόδιο δεν είναι τα λεφτά που παίρνει ως μισθό ένας υπάλληλος».
– Δεν είχαν «ξεφύγει» σε ό,τι αφορά το κασέ τους κάποια ονόματα «πρώτη γραμμής»;
«Είναι ελάχιστοι σε σχέση με το σύνολο του κλάδου. Περίπου 100-150 πρόσωπα είχαν διαφορά στην οικονομική ψαλίδα. Ο κλάδος είχε πάντα τεράστια ανεργία και χαμηλές αμοιβές. Μιλάμε για μια δουλειά που δεν παίρνεις δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα, δεν δουλεύεις 12 μήνες το χρόνο. Τι να εξηγούμε τώρα;»
– Τι πιστεύεις ότι έχει ανάγκη να μάθει ο κόσμος από τα προβεβλημένα πρόσωπα;
«Είναι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει. Όντας σε ένα επάγγελμα που είναι στη δημοσιότητα, όσο μεγάλη αγάπη δέχεσαι, όταν ξεπερνάει το όριο, δέχεσαι και ερωτήσεις που αφορούν προσωπικά σου πράγματα. Τότε μπορεί να γίνει βάρβαρο. Με σοκάρει το ίδιο να διαβάζω για τον εαυτό μου: “Θεά, υπέροχη”, γιατί δεν είμαι και το ξέρω, όπως και όταν διαβάζω: “Οι ξοφλημένοι που παίρνουν μέρος στο τάδε σόου”. Γιατί πρέπει να είμαστε στα δύο άκρα; Ή είδωλο ή σκοτώστε τον; Με τρομάζει η πλήρης έκθεση».
– Αναφέρθηκες πρόσφατα σε πλαστική επέμβαση που έχεις κάνει.
«Μα με ρωτάνε… Με ρωτάνε εδώ και 10 χρόνια».
– Τώρα αποφάσισες να απαντήσεις για την κοιλιοπλαστική που έκανες;
«Δεν αποφάσισα τώρα να το πω».
– Δεν είναι στο χέρι του καθενός να πει τι θέλει και τι δεν θέλει;
«Ασφαλώς και δεν είναι στο χέρι του».
– Πώς γίνεται;
«Φαύλος κύκλος. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να απαντήσω. Πριν από ένα μήνα με ρώτησε κάποιος αν έχω χωρίσει από τον άντρα μου, στην ψύχρα, στο τηλέφωνο».
– Πώς το αντιμετώπισες;
«Προβληματίστηκα, γιατί δεν έχω χωρίσει και είναι ανυπόστατο, αλλά δεν ήξερα αν έπρεπε να απαντήσω».
– Γιατί;
«Αν κάτι άλλο είναι αλήθεια, τι θα πρέπει να κάνω; Δεν έχουν όλα έναν τρόπο και ένα όριο; Δεν υπάρχει το όριο της ευγένειας και της αγένειας;»
– Πιστεύεις ότι ο κόσμος δεν μπορεί να κρίνει;
«Όχι, προφανώς δεν μπορεί να κρίνει, από αυτά που βλέπω και τις ερωτήσεις που δέχομαι. Νομίζουν ότι όλοι οι ηθοποιοί έβγαζαν εκατομμύρια. Είναι ζήτημα να βρεθούν 10 ηθοποιοί που έχουν κάνει περιουσία, χρήματα και δεν έχουν οικονομική ανάγκη. Ο κόσμος έχει μια εσφαλμένη εντύπωση ότι μιλάμε για διακίνηση τεράστιων χρηματικών ποσών. Δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα για το σύνολο ενός κλάδου. Αν δεν ήμουν στη σοουμπίζ, δεν θα με ρώταγε κανένας αυτή τη στιγμή αν έχω οικονομικό πρόβλημα ή αν έχω βγάλει αρκετά λεφτά. Είμαστε στα βάθη του πελάγους αυτή τη στιγμή. Δεν έχει καμιά σημασία η πλαστική της Λουιζίδου».

Tags Ρένια Λουιζίδου, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2715 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2353 s // Total time: 2.5068 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X