Είναι επίσημο! Kate Middleton: Έγκυος για τρίτη φορά


Είναι επίσημο! Kate Middleton: Έγκυος για τρίτη φορά

Η ανακοίνωση του παλατιού

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Στην ανακοίνωσή του το Μπάκιγχαμ αναφέρει ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ πάσχει, όπως και στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της, από υπερέμεση κύηση, το οποίο της προκαλεί έντονες ναυτίες και ζαλάδες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκπληρώνει τα βασιλικά της καθήκοντα.

"Οι βασιλικές υψηλότητες ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η Δούκισσα του Κέμπριτζ περιμένει το τρίτο τους παιδί", αναφέρει η ανακοίνωση του παλατιού τονίζοντας ότι η βασίλισσα και τα μέλη και των δύο οικογενειών είναι ευτυχή με τα νέα.

"Όπως και στις προηγούμενες δύο εγκυμοσύνες, η Δούκισσα υποφέρεια από υπερέμεση κύηση", ενημερώνει η ανακοίνωση εξηγώντας παράλληλα ότι για τον λόγο αυτό δεν θα καταφέρει να παραστεί σε μία από τις υποχρεώσεις της σήμερα. Πληροφορίες για το σε ποιο στάδιο της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η δούκισσα δεν υπάρχουν, ωστόσο εικάζεται ότι διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ότι ο μικρός George και η μικρή Charlotte θα υποδεχθούν το αδελφάκι τους από το Φεβρουάριο. Σημειώνεται ότι Γουίλιαμ και Κέιτ έχουν δυο παιδιά, τον 4 ετών George και την δύο ετών Charlotte. Ο μικρός πρίγκιπας την Πέμπτη ξεκινά σχολείο, στο Thomas’s in Battersea, και αναμένεται οι γονείς του να τον συνοδεύσουν ως… πρωτάκι!

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Kate Middleton ήταν την περασμένη Τετάρτη, μια μέρα πριν τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατο της πριγκίπισσας Diana, όταν επισκέφθηκε τον κήπο που φτιάχτηκε προς τιμήν της στο Κένσιγκτον. Τίποτα, ωστόσο, στη σιλουέτα της, δεν πρόδιδε ότι ετοιμάζει νέο διάδοχο!

Tags Kate middelton, celebrities, διασημοι, Prince William


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8297 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4108 s // Total time: 3.2404 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X