Άντρη Καραντώνη: Δείτε την με μαγιό σε πισίνα μαζί με την κορούλα της και την αδερφή της!


Άντρη Καραντώνη: Δείτε την με μαγιό σε πισίνα μαζί με την κορούλα της και την αδερφή της!

Δείτε φωτογραφίες...

Ένα 24ωρο μετά τη βάπτιση της μονάκριβης κόρης της Αργυρώς στον Κόρνο, η Άντρη Καραντώνη παρέτεινε τη διαμονή της εκεί, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές στην πισίνα του συγκροτήματος οικιών, όπου διέμενε.

Η παρουσιάστρια ξύπνησε το πρωί, έβαλε το εντυπωσιακό μαύρο μαγιό της και μαζί με τη μικρή Αργυρώ, αφού της φόρεσε μπρατσάκια και πορτοκαλί μαγιό, μπήκαν στην πισίνα και έκαναν το μπάνιο τους. Μαζί τους και η νονά της μικρής, που δεν είναι αλλη απο την Ειρήνη Καραντώνη, αδερφή της παρουσιάστριας. "Θέλω όλες αυτές οι μέρες να είναι για την Αργυρώ. Έχω ακυρώσει όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις μου. Είναι οι τελευταίες μέρες των διακοπών μας και θέλουμε τόσο εγώ όσο και ο Νεοκλής να τις απολαύσουμε οικογενειακά", έλεγε σε φίλους τη μέρα της βάπτισης της μικρής.

Η παρουσιάστρια απο τη βδομάδα που μας μπαίνει θα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά τόσο στον Super Fm όσο και στη νέα επαγγελματική της πρόκληση, αφού όπως διέρρευσε θα είναι η παρουσιάστρια της "Παραδοσιακής βραδιάς" της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ.  

 

Tags αντρη καραντωνη, ειρηνη καραντωνη, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1829 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3703 s // Total time: 2.5531 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X