Αυτή είναι η ηλικία που οι άνθρωποι αρχίζουν να μισούν τη δουλειά τους!


Αυτή είναι η ηλικία που οι άνθρωποι αρχίζουν να μισούν τη δουλειά τους!

Έχετε φτάσει εκεί;

Αρχίζουμε να κουράζουμε από τις δουλειές μας σε ηλικία 35 ετών, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που συντείνουν - το άγχος που έρχεται με υψηλού επιπέδου θέσεις εργασίας, την απογοήτευση ως φυσικό επακόλουθο με το να μην έχετε επιτύχει αυτό που ελπίζατε και την επιθυμία να φροντίσετε τα παιδιά. Η εταιρεία Ανθρώπινου Δυναμικού, Robert Half UK, διερεύνησε 2.000 άτομα και διαπίστωσε ότι ένας στους έξι Βρετανούς εργαζόμενους άνω των 35 ετών δήλωσε ότι ήταν δυσαρεστημένοι - περισσότερο από το διπλάσιο του αριθμού των ατόμων κάτω των 35 ετών.

"Έρχεται μια εποχή που είτε δεν έχετε πετύχει τους στόχους σας, η εργασία σας έχει εξαντλήσει, ή η εμπειρία σας έδειξε ότι η οικογένεια είναι πιο σημαντική", δήλωσε ο καθηγητής Cary Cooper, ερευνητής στο χώρο της Manchester Business School. “Αναρωτιέστε: “Γιατί το κάνω αυτό;”

Το ένα τρίτο των ατόμων ηλικίας άνω των 35 ετών βρήκαν τη δουλειά τους αγχωτική, ενώ μόνο το ένα τέταρτο των ατόμων ηλικίας 18-35 ετών δήλωσαν ότι ασχολήθηκαν με το άγχος στο χώρο εργασίας.

Τα καλά νέα είναι ότι άτομα ηλικίας άνω των 35 ετών πιστεύουν ότι χρησιμοποιούν τις δεξιότητές τους περισσότερο - μόνο το 38% των νέων δήλωσαν ότι είναι σε θέση να είναι δημιουργικοί στην εργασία, σε σύγκριση με το 68% των ηλικιών 35-54 ετών. Οι περισσότεροι 35άρηδες έχουν περισσότερες πιθανότητες να αισθάνονται ότι έχουν περισσότερη ελευθερία και μεγαλύτερη επιρροή, οι οποίες συμβάλλουν στη μεγαλύτερη ευτυχία στο χώρο εργασίας.

Tags ερευνα, δουλεια, επαγγελμα, ηλικια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2831 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3627 s // Total time: 2.6458 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X