Πήγαμε πρώτοι στο Sani Dunes στη Χαλκιδική!


Πήγαμε πρώτοι στο Sani Dunes στη Χαλκιδική!

Διαθέτει τη μεγαλύτερη πισίνα στην Ελλάδα

Στα τέλη Ιουνίου, λίγες ημέρες πριν ανοίξει τις πόρτες του και επίσημα το Sani Dunes, στη Χαλκιδική, φιλοξενηθήκαμε στις υπέροχες εγκαταστάσεις του 5αστερου ξενοδοχείου.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο, το οποίο χτίστηκε σε παραθαλάσσια έκταση 41 στρεμμάτων, που υλοποιήθηκε μέσα σε οκτώ μήνες,  και έχει δυναμικότητα 136 δωματίων και σουιτών, τρία εστιατόρια, τη μεγαλύτερη ανοιχτή πισίνα στην Ελλάδα (3.500 τ.μ.) και το εξαιρετικό D Spa. 

Η χρωματική παλέτα του Sani Dunes και τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, εναρμονίζονται πλήρως με την μοναδικής ομορφιάς φύση του Sani Resort προσδίδοντας γαλήνη και μοναδικότητα.

Eκτός Sani Resort, σε συνεργασία με τη Volvo Ηellas, το Sani Dunes μας έδωσε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε τις αυθεντικές εμπειρίες της Κασσάνδρας, σε μία βόλτα διάρκειας 2 ωρών.

Τις δύο βραδιές παραμονής μας στο Sani Resort είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε υπέροχες γεύσεις, από εξαιρετικούς chef, κάποιοι από αυτούς βραβευμένοι με αστέρι Michelin,  οι οποίοι βρίσκονταν εκεί στο πλαίσιο του Sani Gourmet.

Δύο από τα πιάτα του Romain Paillereau

Δύο από τα πιάτα του Παναγιώτη Γιακαλή

Εμείς φιλοξενηθήκαμε στο εστιατόριο Water, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Sani Asterias, δοκιμάζοντας τα υπέροχα πιάτα του Romain Paillereau, ο οποίος στα 31 του χρόνια κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin. Την επόμενη ημέρα δοκιμάσαμε τα ιδιαίτερα πιάτα του Έλληνα chef, Παναγιώτη Γιακαλή, στο εστιατόριο Ντομάτα, στη Sani Marina, ο οποίος έχει αναπτύξει ένα μαγειρικό στυλ που εστιάζει στην αγνότητα των πρώτων υλών.

Romain Paillereau

Παναγιώτης Γιακαλής

Ανάμεσα σε άλλες ξεχωριστές εμπειρίες που ζήσαμε, ήταν η υπέροχη βόλτα με ιδιωτικό σκάφος στα ανοιχτά της Μεσογείου, απολαμβάνοντας τα καθαρά νερά και την μαγευτική φύση της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Sani Resort.

Tags sani dunes, Sani Resort, χαλκιδικη, κασσανδρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8020 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3362 s // Total time: 2.1382 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X