Η Βασιλική Χατζηαδάμου ανακοίνωσε ότι φεύγει από την "Παραδοσιακή βραδιά"!


Η Βασιλική Χατζηαδάμου ανακοίνωσε ότι φεύγει από την "Παραδοσιακή βραδιά"!

Ποια τα σενάρια αντικατάστασής της;

Η Βασιλική Χατζηαδάμου, η οποία τις τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν βρισκόταν στην παρουσίαση της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ  “Παραδοσιακή βραδιά”, παραχώρησε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό “TVmania” και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως δεν θα βρίσκεται σε αυτό το πόστο και την νέα σεζόν.

“Αρχές Ιουνίου μετά από συνάντηση που είχαμε οι συμμετέχοντες με την παραγωγή μας ανακοινώθηκε ότι ο κύκλος της "Παραδοσιακής Βραδιάς" κλείνει οριστικά. Εκείνη τη μέρα εξέφρασε την επιθυμία ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ να αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά δρώμενα για να αφοσιωθεί στις εκδόσεις που έχει σκοπό να κυκλοφορήσει. Προτού όμως τελειώσουν τα γυρίσματα της φετινής σεζόν έφτασαν στα αφτιά μου ψίθυροι ότι υπήρχαν συζητήσεις για τη συνέχιση της εκπομπής με προοπτική την παραμονή του Μιχάλη Χατζημιχαήλ και του Σάββα Στεφάνου και τη δική μου απομάκρυνση. Με λίγα λόγια λοιπόν, η εκπομπή θα βγει στους τηλεοπτικούς δέκτες από Σεπτέμβριο, χωρίς εμένα”, είπε χαρακτηριστικά η Βασιλική.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, επικρατέστερη για την αντικατάστασή της είναι η Άντρη Καραντώνη, γεγονός, που μέχρι στιγμής δε έχει επιβεβαιώσει ο σταθμός.

Tags βασιλική Χατζηαδάμου, αντρη καραντωνη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0048 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0328 s // Total time: 0.0376 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X