O οίκος Gucci λανσάρει τo πιο fashionable ταξιδιωτικό app


O οίκος Gucci λανσάρει τo πιο fashionable ταξιδιωτικό app

Όλες οι λεπτομέρειες

Η δημιουργικότητα του Alessandro Michele δεν έχει όρια. Αυτή τη φόρα ο ταλαντούχος σχεδιαστής σε προκαλεί να κάνεις τις fashionable ταξιδιωτικές ανακαλύψεις μέσα από ένα app. Θέλοντας να αναβαθμίσει την digital εικόνα του ιταλικού οίκου Gucci, o καλλιτεχνικός διευθυντής αποφάσισε να λανσάρει μια ταξιδιωτική εφαρμογή μέσα από την όποια οι χρήστες θα ανακαλύπτουν μοτίβα και ιστορικά μνημεία που τον ενέπνευσαν για τις μαξιμαλιστικές του συλλογές του.

Φυσικά η εφαρμογή Gucci Places δεν θα περιορίζεται μόνο στις συλλογές του Alessandro Michele .Οι χρήστες, θα έχουν την ευκαιρία να “εξερευνήσουν” σταδιακά τα ενενήντα-έξι χρόνια ιστορίας του Gucci μέσα από διαφορετικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο, που επηρέασαν τους σχεδιαστές κατά τη διάρκεια της δημιουργίας των κολεξιόν. Ιστορικά στοιχεία, χάρτες, φωτογραφίες, βίντεο, προσκλήσεις σε events άλλα και δυνατότητα check-in είναι τα εργαλεία που θα προσφέρει το Gucci Places app.

Πρώτος σταθμός, η τοποθεσία που λειτούργησε ως πηγή έμπνευσης για την δημιουργία της Gucci Cruise Collection 2017, το Chatsworth House στο Derbyshire της Μεγάλης Βρετάνιας.

Tags Gucci, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5670 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4009 s // Total time: 2.9680 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X