Απίστευτο: Brad Pitt και Angelina Jolie και πάλι μαζί!


Απίστευτο: Brad Pitt και Angelina Jolie και πάλι μαζί!

\"Πάγωσαν\" οι διαδικασίες διαζυγίου

Δεύτερη ευκαιρία δίνει στον πατέρα των παιδιών της η Angelina Jolie, αφού όπως φαίνεται ο 53χρονος ηθοποιός απεξαρτήθηκε από το αλκοόλ για χάρη της οικογένειάς του. Αυτό ισχυρίζονται φίλοι του ζευγαριού που μίλησαν στο αμερικανικό περιοδικό "Us Weekly" και υποστηρίζουν πως αυτό που άλλαξε την γνώμη της ήταν το γεγονός πως ο Pitt έκανε σκληρή προσπάθεια και απεξαρτήθηκε από το αλκοόλ. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον χωρισμό του τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως έκτοτε οι διαδικασίες δεν έχουν προχωρήσει σχεδόν καθόλου.

"Το διαζύγιο ακυρώθηκε. Δεν έχουν κάνει τίποτα για να το προχωρήσουν εδώ και αρκετούς μήνες και κανείς δεν πιστεύει πως θα το κάνουν ποτέ", είπε ένας από τους φίλους στο περιοδικό.

Η μεγάλη αλλαγή στην σχέση ήρθε μετά τη συνέντευξη του Brad Pitt στο περιοδικό "GQ" τον περασμένο Μάιο, όπου δήλωσε "καθαρός" από το αλκοόλ. Ένας φίλος της jJolie ανέφερε στο "Us Weekly" ότι η δέσμευσή του να βελτιωθεί "άγγιξε μια ευαίσθητη χορδή" της star, που ήδη είχε παραδεχθεί ότι θα μπορούσε να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία εάν της έδειχνε πως είναι αποφασισμένος να δεσμευτεί στην οικογένειά του.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός απεξαρτήθηκε για να προσπαθήσει και να την κερδίσει ξανά και ότι η κίνηση αυτή ήταν όλα όσα ζητούσε εκείνη εξαρχής. "Όλοι πιστεύουν πως θα τα ξαναβρούν. Δεν θα ήταν πλέον έκπληξη εάν ανακοινώσουν ότι το ακυρώνουν και ότι προσπαθούν ξανά να τα βρουν", λέει. 

Tags Angelina Jolie, Brad Pitt, επανασύνδεση, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6343 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6009 s // Total time: 3.2351 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X