Τα μυστικά των μοντέλων για τέλειες αναλογίες!


Τα μυστικά των μοντέλων για τέλειες αναλογίες!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Είναι νέες, λαμπερές και ιδιαίτερα ακριβοπληρωμένες. Έξι από τις πιο περιζήτητες γυναίκες από τον χώρο της μόδας αποκαλύπτουν πώς φροντίζουν τον εαυτό τους και το σώμα τους λίγο πριν περπατήσουν στα fashion shows των πιο γνωστών οίκων.

Alessandra Ambrosio

Η 35χρονη Βραζιλιάνα καλλονή παρόλο που έχει δύο παιδιά, παραμένει ένας από τους πιο εντυπωσιακούς "Αγγέλους" της Victoria's Secret. Πώς τα καταφέρνει; Έχει αφαιρέσει από τη διατροφή της τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη. "Επιλέγω πρωτεΐνη. Παρ' όλα αυτά δεν ξέρω αν το τυρί θεωρείται υδατάνθρακας", λέει η ίδια για την προετοιμασία της λίγο πριν από τα μεγάλα σόου. Η ειδική διατροφολόγος Λίλι Σούτερ εξηγεί ότι ο πιο εύκολος τρόπος για να σταματήσει η επιθυμία για ζάχαρη είναι η αύξηση της πρωτεΐνης στη διατροφή η οποία εξισορροπεί το σάκχαρο στο αίμα. Μπορεί κάποιος να φάει άπαχο κρέας, ψάρι, ξηρούς καρπούς, αβοκάντο, γιαούρτι και αυγά.

Miranda Kerr

Η 33χρονη Αυστραλή καλλονή ξέρει πολύ καλά πώς να δείχνει πάντα άψογη. Η Μιράντα Κερ τονίζει ότι σε όλη την καριέρα της δεν έχει αρρωστήσει ούτε μία μέρα και αυτό το χρωστάει στην καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων διατροφής και προβιοτικών καθώς και στη yoga, την πεζοπορία και τη γυμναστική με αντιστάσεις. Υπάρχει μια δυνατή συσχέτιση μεταξύ της υγείας του εντέρου και της εμφάνισης της επιδερμίδας, σύμφωνα με τη διατροφολόγο Κασάντρα Μπαρνς. Επιπλέον, πολλές μελέτες συνδέουν τη χρήση προβιοτικών με τη βελτίωση της ακμής ενώ υπάρχουν και αντιγηραντικά οφέλη.

Gigi Hadid

Η 21χρονη Τζίτζι δίνει ευχαρίστηση στον εαυτό της χωρίς ενοχές. "Το μότο μου είναι ''τρώτε υγιεινά για να διατηρείστε σε φόρμα, αλλά φάτε κι ένα μπέργκερ για να μη χάσετε τα λογικά σας!'' Αν έχω διάθεση θα πάω στο αγαπημένο μου μαγαζί και θα φάω μια σαλάτα με ρόκα που μου αρέσει πολύ ή θα πάω κάπου αλλού και θα απολαύσω το αγαπημένο μου μπέργκερ". Σύμφωνα με τους ειδικούς, ακόμη κι ένα γεύμα με μπέργκερ μπορεί να εξελιχθεί σε αρκετά υγιεινή επιλογή, με συνοδευτικό πράσινη σαλάτα. Επίσης, μπορείς να γλιτώσεις πολλές θερμίδες αφαιρώντας τη μαγιονέζα ή αντικαθιστώντας τις τηγανητές πατάτες με γλυκοπατάτες.

Lily Ortiz

Το 30χρονο μοντέλο, σύζυγος του frontman των Κings of Leon, Κάλεμπ Φόλογουιλ, και μητέρα της 4χρονης Ντίξι, ακολουθεί μια χορτοφαγική διατροφή. "Πριν από τα μεγάλα fashion shows κόβω εντελώς το κρασί και σταματώ να τρώω φαγητά με πολύ αλάτι", λέει η Λίλι η οποία κάνει yoga, pilates και μποξ 4 με 5 φορές την εβδομάδα. "Και μπορεί να θέλω να τρώω μακαρόνια με κιμά, αλλά έχω συνειδητοποιήσει ότι αισθάνομαι καλύτερα όταν τρώω ένα χορτοφαγικό γεύμα (φασόλια ή αρακά) που έχω ετοιμάσει εγώ με οργανικά υλικά".

Carolyn Murphy

Η 42χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο για να ισορροπήσει το ph του οργανισμού της έχει περιορίσει τις όξινες τροφές (κρέας, γαλακτοκομικά, καφές, κορεσμένα λίπη) ενώ κάνει διαλογισμό. Στη διατροφή της Κάρολιν πρωταγωνιστούν τα λαχανικά, τα φρούτα και η άπαχη πρωτεΐνη τα οποία ωφελούν τον οργανισμό, ενώ είναι φανατική οπαδός των πράσινων ροφημάτων με λαχανικά. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η αλκαλική δίαιτα μειώνει τον κίνδυνο φλεγμονής αλλά και ασθενειών της καρδιάς.

Kendall Jenner

Το 20χρονο μοντέλο της Victoria's Secret χρωστάει την εντυπωσιακή της εμφάνιση στα καλά της γονίδια. Η ίδια όμως δεν επαναπαύεται, και κατά τη διάρκεια των εβδομάδων μόδας ακολουθεί μια δίαιτα αποτοξίνωσης. Πίνει άφθονο τσάι, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα της να λάμπει και το στομάχι της να είναι επίπεδο. "Ξεκινάω τη μέρα με ένα φλιτζάνι detox τσάι. Πίνω περίπου 12 φλιτζάνια στη διάρκειά της", λέει. Η διατροφολόγος Σόνα Γουίλκινσον τονίζει ότι το τσάι με βότανα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσουμε το νερό που πίνουμε ενώ έχει φαρμακευτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Πηγή: Περιοδικό "ΟΚ!"

Tags μοντελα, ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ, Σώμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4826 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2257 s // Total time: 2.7083 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X