Τα tips των stars για να δείχνουν άψογες!


Τα tips των stars για να δείχνουν άψογες!

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε!

Τι κάνουν οι διάσημες γυναίκες και δείχνουν πάντα άψογες; Τα μικρά μυστικά τους αποκαλύπτονται, επιβεβαιώνοντας ότι για ενα υγιές σώμα "δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο".

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ

"Για μένα, για τη δουλειά μου αλλά και για τη σχέση μου είναι σημαντικό και θέλω να δείχνω ωραία" τονίζει η Gwyneth Paltrow, αποκαλύπτοντας ποιο είναι το ισχυρό κίνητρο που την κινητοποιεί να φροντίζει τον εαυτό της.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΣΚΗΣΗΣ

Αν μοιάζετε με την Kate Winslet, στην οποία δεν αρέσει καθόλου να πηγαίνει στο γυμναστήριο γιατί δεν έχει ελεύθερο χρόνο, ακολουθήστε το παράδειγμά της. "Κάντε σχεδόν καθημερινά για 20 λεπτά pilates στο σπίτι με τη βοήθεια ενός dvd και είστε έτοιμες".

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

"Θέλω κάθε κορίτσι ή αγόρι εκεί έξω που αντιμετωπίζει προβλήματα με την εικόνα του σώματός του και την αυτοπεποίθησή του να γνωρίζει ότι μπορεί να καταφέρει να βρει ειρήνη με τον εαυτό του", λέει η ποπ σταρ Demi Lovato, η οποία παλαιότερα αντιμετώπιζε προβλήματα με την εμφάνισή της και τα παραπανίσια κιλά της.

"ΝΑΙ" ΣΤΟ ΨΑΡΙ

"Δεν τρώω ψωμί, αλλά λατρεύω το ψάρι με σαλάτα ή διάφορα λαχανικά. Νιώθω καλύτερα όταν τρέφομαι έτσι. Βέβαια, τις Κυριακές συχνά απολαμβάνω ζυμαρικά" λέει η Lady Gaga.


ΟΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ COOL

Δεν υπάρχει λόγος να κόψετε εντελώς τους υδατάνθρακες. "Αγαπώ τους υδατάνθρακες αλλά και τα λαχανικά επίσης. Προσπαθώ όταν ασκούμαι να τρέφομαι υγιεινά. Αισθάνομαι άσχημα για τους ανθρώπους που στερούνται στην καθημερινότητά τους, γιατί είναι πολύ καλύτερο να απολαμβάνουμε τη ζωή μας ακόμη κι αν έχουμε λίγο λίπος παραπάνω" τονίζει η Drew Barrymore.

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η γυμναστική με φίλους βοηθάει στην ενίσχυση του κινήτρου για να φτάσουμε στον στόχο μας. Η Reese Witherspoon λέει: "Γυμνάζομαι μαζί με τις φίλες μου. Είναι πολύ διασκεδαστικό όταν μπορείς να συζητάς για την ερωτική σου ζωή, τα παιδιά και τους φίλους και ταυτόχρονα να τρέχεις!".

ΜΕ ΜΕΤΡΟ

"Αν σου αρέσει το φαγητό, φάε! Απλώς, για να παραμένουμε υγιείς, πρέπει να τρεφόμαστε ισορροπημένα, με μέτρο" λέει η Sofia Vergara.

ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΛΑΤΙ

Η Χέιντεν Πανετιέρ ξέρει πολύ καλά ότι το πολύ αλάτι μπορεί να οδηγήσει σε πρήξιμο. "Προκαλεί κατακράτηση υγρών, γι' αυτό και μου έχουν πει άπειρες φορές ότι είναι σημαντικό να το ελαττώσω".

ΒΑΘΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Η Kate Hudson είναι φανατική οπαδός της γυμναστικής, και συγκεκριμένα έχει αδυναμία στα βαθιά καθίσματα. «Εξαιρετική άσκηση για την τόνωση των ποδιών και την εκγύμναση των γλουτών είναι τα βαθιά καθίσματα. Κάντε όσα μπορείτε και δεν θα χάσετε».

"ΝΑΙ" ΣΕ ΕΝΑ "ΕΞΥΠΝΟ" ΑΘΛΗΜΑ

Το πινγκ-πονγκ είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικός και αποτελεσματικός τρόπος άσκησης. Ιδρώνεις αρκετά, περνάς όμορφα, ενώ κάνει πολύ καλό στην πνευματική ισορροπία. Είναι άκρως αναζωογονητικό.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΣΚΗΣΗΣ

Η Jessica Biel διαφοροποιεί το πλάνο της άσκησής της όσο πιο συχνά μπορεί. "Κάθε μέρα κάνω κάτι, είτε αυτό είναι στο γυμναστήριο είτε στην πισίνα ή κάνοντας αναρρίχηση με τα σκυλιά μου. Τη μια μέρα μπορεί να κάνω προπόνηση αντοχής και την άλλη yoga" λέει η σύζυγος του Justin Timberlake.

ΠΙΕΙΤΕ ΝΕΡΟ

Είναι γνωστό ότι η κατανάλωση άφθονου νερού αποτοξινώνει τον οργανισμό, ενώ κάνει πολύ καλό και στην επιδερμίδα. "Δεν έχω κάποια ιδιαίτερα μυστικά ομορφιάς, αλλά πίνω πάρα πολύ νερό. Και έχω παρατηρήσει πόσο καλό κάνει στην επιδερμίδα μου", λέει η Jennifer Aniston.

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ

Γνωρίζετε ότι αν μια νύχτα δεν κοιμηθείτε, η επόμενη μέρα θα σας οδηγήσει σε περισσότερες λιγούρες; Έρευνες έχουν δείξει ότι η αϋπνία αυξάνει τα επίπεδα της γκρελίνης, της λεγόμενης "ορμόνης της πείνας". Οπότε είναι σημαντικό να κοιμόμαστε τουλάχιστον οκτώ ώρες. "Αγαπώ τον ύπνο. Όταν είμαι ξεκούραστη, είμαι στα καλύτερά μου" σχολιάζει η Halle Berry.

ΚΟΛΥΜΠΗΣΤΕ

Το κολύμπι αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους εκγύμνασης για όλο το σώμα. "Ακόμη και όταν ήμουν έγκυος, κολυμπούσα όσο περισσότερο μπορούσα. Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης ευχόμουν με αυτόν τον τρόπο το μωρό να νιώθει γαλήνη" λέει η Nataly Portman.

ΧΟΡΕΨΤΕ

Το σώμα των χορευτών είναι ευλύγιστο, λεπτό και γραμμωμένο. Η Jennifer Lopez αγαπάει τον χορό, γιατί, –όπως τονίζει– εκτός από εξαιρετική αερόβια άσκηση, κάνει πολύ καλό και στα πόδια.

ΤΡΕΞΤΕ

Η Renée Zellweger έχει πει ότι το τρέξιμο είναι η δική της ψυχοθεραπεία. Αν δεν τρέχει έξω, ανεβαίνει στον διάδρομο και κάνει τρία χιλιόμετρα, παρακολουθώντας στην τηλεόραση τα νέα.

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΡΕΣ

Μειώστε το άγχος της καθημερινότητας κάνοντας μασάζ. Έρευνες έχουν δείξει ότι μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της κορτιζόλης – η ορμόνη του στρες– στον οργανισμό αλλά και την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

"ΚΛΕΨΤΕ" ΛΙΓΟ

Η αυστηρή διατροφή και η υπερβολική άσκηση μπορεί να είναι ιδιαίτερα πιεστικά. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας πού και πού, όπως λένε η Μάιλι Σάιρους και η Katy Perry. "Ακολουθώ ένα διατροφικό πλάνο που προφανώς δεν είναι το καλύτερό μου. Τις Κυριακές όμως έχω τη δική μου ελεύθερη μέρα που μπορώ να φάω το αγαπημένο μου μπέργκερ. Μετά βέβαια θα κάνω γυμναστική και όλα καλά", σχολιάζει η Katy Perry.

Tags stars, Διατροφή, άσκηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8743 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4239 s // Total time: 3.2983 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X