YSL Mascara Vinyl Couture: Πρωτοποριακή σύνθεση, χρώματα που ηλεκτρίζουν και εκπληκτικό φινίρισμα


YSL Mascara Vinyl Couture: Πρωτοποριακή σύνθεση, χρώματα που ηλεκτρίζουν και εκπληκτικό φινίρισμα

Για βλεφαρίδες με πλούσιο όγκο που διαρκεί

Η Mascara Vinyl Couture, μια μάσκαρα που πραγματικά δεν μοιάζει με καμιά άλλη, έχει ρευστή, διάφανη βάση για να μπορεί να απορροφά ένα πυκνό στρώμα χρωστικών. Χάρη στη διάφανη αυτή βάση, η σύνθεση προσφέρει εξαιρετικά υψηλή χρωματική απόδοση και φωτεινό, vinyl αποτέλεσμα. Σε συνδυασμό με τα σωματίδια μικρο-κηρών, η τεχνολογία υγρών κρυστάλλων εξασφαλίζει βελούδινο, λαμπερό αποτέλεσμα - κομψό αλλά και τολμηρό, για κάθε γυναίκα που αγαπά τους πειραματισμούς στο μακιγιάζ.

Η κομψή, τετραγωνισμένη συσκευασία με το χρυσό καπάκι και το μαύρο λογότυπο YSL είναι διάφανη για να βλέπετε εύκολα την απόχρωση που περιέχει. Η χρωματική απόδοση της Mascara Vinyl Couture είναι το ίδιο έντονη και εντυπωσιακή στις βλεφαρίδες, όπως ακριβώς φαίνεται στη συσκευασία. Με το αποκλειστικό, κατοχυρωμένο βουρτσάκι, η Mascara Vinyl Couture, χαρίζει στις βλεφαρίδες με όγκο και μήκος, τις ενδυναμώνει και τις ανορθώνει. Η στρογγυλεμένη μύτη του απλικατέρ φτάνει ακόμα και τις πιο μικρές βλεφαρίδες, για να τις ντύσει ομοιόμορφα με χρώμα. Τέλειο αποτέλεσμα, κάθε φορά.

Παίξτε. Φορέστε την πάνω και κάτω, περισσότερο ή λιγότερο έντονα. Όπως εσείς θέλετε. Θα σας συνοδεύσει τέλεια σε κάθε σας έξοδο. Ευέλικτη, εκκεντρική, δίνει πάντοτε στο look σας μια διαφορετική διάσταση, η Mascara Vinyl Couture κυκλοφορεί σε 9 τολμηρές αποχρώσεις, κάθε μια με τον δικό της χαρακτήρα. Συνδυάστε την με μια σκιά ματιών - οι ροζ και οι μπλε αποχρώσεις θα δώσουν μια ‘80s αισθητική πειραματιστείτε με διαφορετικά χρώματα πάνω και κάτω, συνδυάζοντας το μπλε με το ροζ, το burgundy με το πράσινο. Δημιουργήστε το τέλειο smokey eye look, προσθέτοντας στο κλασικό και πάντα στιλάτο vinyl μαύρο μια επίστρωση από σκούρο αστραφτερό glitter για ένα πιο glam-rock αποτέλεσμα.

Πειραματιστείτε με eyeliner για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με έντονες γραμμές και γωνίες. Δοκιμάστε τη μαύρη Mascara Vinyl Couture μαζί με ένα eyeliner σε μπλε ελεκτρίκ, ή επιλέξτε ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα συνδυάζοντας τη φούξια μάσκαρα με άφθονο μαύρο eyeliner. Πείτε ναι στο μολύβι ματιών – για αποτέλεσμα όσο έντονο ή διακριτικό θέλετε. Εφαρμόστε μολύβι σε μπορντό ή σκούρα πράσινη απόχρωση στο περίγραμμα των ματιών σας και ολοκληρώστε ιδανικά το look σας ντύνοντας τις βλεφαρίδες σας με τα ίδια ή συμπληρωματικά χρώματα.

Τολμήστε να κάνετε ένα βήμα ακόμα, εφαρμόζοντας τη μάσκαρα στα φρύδια σας. Για το απόλυτο χρωματιστό look, επιλέξτε το μπλε, το burgundy ή το ροζ. Για ένα rock vinyl αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε το μαύρο ή το χρυσό top coat για να δώσετε την τέλεια, διακριτική λάμψη. Παίξτε με τα χρώματα και τολμήστε το vinyl eye statement.

ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ


No 0: I’m The Endless: Λευκό μέσα στην συσκευασία, αλλά διάφανο αμέσως μόλις εφαρμοστεί, αυτό το top coat θα γίνει απαραίτητο αξεσουάρ στο
νεσεσέρ κάθε γυναίκας, καθώς σταθεροποιεί το αποτέλεσμα και κρατάει τις βλεφαρίδες τέλειες για ώρες. Σχεδιασμένο να είναι αποτελεσματικό με οποιαδήποτε χρωματιστή μάσκαρα, από τη μαύρη μέχρι την εκρηκτική ροζ, είναι ο ορισμός του μοντέρνου-κλασικού.

No 1: I’m The Clash: Το απόλυτο μαύρο για κάθε ροκ σταρ εκεί έξω.

No 2: I’m The Unpredictable: Υπέροχη burgundy απόχρωση για μια πιο απαλή νότα στο μαύρο eyeliner ή ένα ‘80s look με μια μοντέρνα πινελιά.

No 3: I’m The Excitement: Σκούρο σμαραγδί πράσινο, εντυπωσιακό και συνάμα άκρως αισθησιακό.

No 4: I’m The Illusion: Το λαμπερό, γυαλιστερό τελείωμα της Mascara Vinyl Couture δίνει μοντέρνα διάσταση σε αυτήν την καφέ απόχρωση.

No 5: I’m The Trouble: Η δεκαετία του 1980 επιστρέφει μέσα από ένα πιο σύγχρονο πρίσμα· ένα ζωηρό μπλε που πραγματικά καθηλώνει.

No 6: I’m The Madness: Βραδιές γεμάτες τρέλα και φούξια χρώματα. Μάσκαρα σε έντονο ροζ, που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και ακτινοβολεί έρωτα.

No 7: I’m The Storm: Top coat με σκούρα ιριδίζουσα λάμψη, για απόλυτα ροκ εμφανίσεις.

No 8: I’m The Fire: Χρυσό top coat· για look φλογερά και άκρως λαμπερά.

Tags YSL MASCARA VINYL COUTURE, YSL, MASCARA, beauty, Ομορφια, μασκαρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0386 s (231 Queries.) // Parse time: 0.7135 s // Total time: 3.7521 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X