Αγγελική Ηλιάδη: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και το πρόγραμμα άσκησής της


Αγγελική Ηλιάδη: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και το πρόγραμμα άσκησής της

Πως διατηρεί το καλογυμνασμένο της σώμα

Η Αγγελική Ηλιάδη ποζάρει για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του Shape και αποκαλύπτει στο περιοδικό τα μυστικά της άψογης σιλουέτας της.

«Κάνω βάρη και αερόβια άσκηση. Γυμνάζομαι 4-5 φορές την εβδομάδα για δύο με δυόμιση ώρες κάθε φορά. Είμαι τυχερή, γιατί ο αδελφός μου είναι personal trainer και έτσι κάνω γυμναστι­κή υπό τις οδηγίες του. Είναι πολύ αυστηρός και όταν ξέρει ότι πρέπει να προετοιμαστώ για κάτι, γίνεται αυστηρότερος».

«Αν για να γυμνα­στώ θα έπρεπε να πηγαίνω στο γυμναστήριο, μάλ­λον δε θα το έκανα ποτέ. Χρειάζομαι κάποιον να με κρατά σε πρόγραμμα και να με ελέγχει. Γι’ αυτό αποδίδει το personal training σ’ εμένα».

«Παλιότερα είχα περισσότερα κιλά, αλλά δε θυμάμαι να αντιμετώπιζα ποτέ πρόβλημα με το σώμα μου. Άλλωστε, πιστεύω πως οι αυξομειώσεις βάρους για τις γυναίκες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι πολλές οι ορμόνες!»

«Ακόμη και στην εγκυμοσύνη, που είχα πάρει 17 κιλά, δεν αγχώθηκα για να επανέλθω αμέσως. Πιστεύω πως ίσως αυτός να ήταν και ένας από τους λόγους που τα κιλά εξαφανίστηκαν γρήγορα, χωρίς να το καταλάβω».

«Δεν είμαι από τις γυναίκες που ακολουθούν ειδική διατροφή. Αυτό συμβαίνει μόνο σε περιπτώσεις που έχω κάποια ιδιαίτερη εμφάνιση και θέλω να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη φόρμα. Ακόμη και τότε, όμως, δεν το αφήνω για την τελευταία εβδομάδα. Ένα δύο μήνες πριν θα προσαρμόσω τη διατροφή μου σε πιο υγιεινές επιλογές και θα εντατικοποιήσω την άσκηση».

Tags αγγελική ηλιάδη, fitnees, διασημοι, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0564 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3050 s // Total time: 2.3614 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X