ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2017

Η χρησιμότητα του διαδικτύου στην ασφάλιση!

shareit!

Η είσοδος του διαδικτύου στη ζωή μας σήμανε την έναρξη μίας εντελώς καινούργιας εποχής, μιας εποχής που σηματοδότησε ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας.

Ένας κόσμος πληροφοριών, υπηρεσιών, ενημέρωσης και επικοινωνίας «ανοίχτηκε» μπροστά μας, καταρρίπτοντας τα σύνορα όχι μόνο των χωρών αλλά και των ηπείρων. Το διαδίκτυο άλλαξε τον τρόπο που πράττουμε, που σκεφτόμαστε, που αντιλαμβανόμαστε! Μας μετέφερε σε ένα κόσμο αυτοματοποίησης που όλα μπορούν να γίνουν με το πάτημα απλώς ενός κουμπιού και μείωσε το χρόνο απασχόλησης σε πολλούς τομείς. Μία αίτηση για εργασία, ένα ραντεβού με γιατρό, η έρευνα για μία πτυχιακή εργασία και για όλα αυτά το μόνο που απαιτείται είναι μία οθόνη και ένα πληκτρολόγιο.

Οι γενιές μεγαλώνουν και μαζί με αυτές και οι δυνατότητες του διαδικτύου, που όπως φαίνεται είναι αμέτρητες. Το διαδίκτυο δεν βρίσκεται πια σε εκείνα τα παλιά Modem και δεν χρειάζεται να κλείσουμε το τηλέφωνο για να μπορέσουμε να συνδεθούμε! Βρίσκεται στα κινητά μας τηλέφωνα, στα tablets, στις τηλεοράσεις, ακόμα και στα αυτοκίνητά μας! Τα τελευταία χρόνια έχει εισέλθει δυναμικά και σε πιο «παραδοσιακούς» χώρους, κερδίζοντας συνεχώς όλο και περισσότερους υποστηρικτές!

Ο κλάδος της ασφάλισης υποδέχτηκε το διαδίκτυο, όταν η Anytime, σύστησε στο ευρύ κοινό, μία νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα, απόλυτα πελατοκεντρική και εύκολη στη χρήση. Τα ηλεκτρονικά ασφαλιστικά συμβόλαια είναι πλέον γεγονός, στην επικοινωνία δυναμικό ρόλο διαδραματίζουν τα social media και εξαλείφονται τα ψιλά γράμματα!

Η έννοια της ασφαλιστικής σχέσης αναδιαμορφώνεται και εκσυγχρονίζεται, δίνοντας την αμέριστη προσοχή στην ουσία και όχι στην ατελείωτη γραφειοκρατία και τις χρονοβόρες διαδικασίες. Μέσα σε πέντε λεπτά, ενημερώνεσαι, διαβάζεις και επιλέγεις τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι! Ελέγχεις το συμβόλαιό σου, το διαμορφώνεις μόνος σου και αποκτάς τον απόλυτο έλεγχό του… Και το μόνο που απαιτείται είναι ένα κλικ!

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com