Clinique, Pep-Start Double Bubble Purifying Mask: Μάσκα πολλαπλών ιδιοτήτων


Clinique, Pep-Start Double Bubble Purifying Mask: Μάσκα πολλαπλών ιδιοτήτων

Καθαρίζει εις βάθος σε δύο μόνο λεπτά

Αποκαλύψτε μια πιο λεία επιδερμίδα με τη δύναμη των φυσαλίδων. Σας παρουσιάζουμε τη νέα Pep-Start Double Bubble Purifying Mask, μια αναζωογονητική μάσκα καθαρισμού σε μορφή τζελ, η οποία καθαρίζει το δέρμα βαθιά και το προετοιμάζει για το μακιγιάζ. Μέσα σε λίγα λεπτά, αυτή η μοναδική φόρμουλα αρχίζει να μετατρέπεται από ένα ροζ τζελ σε μια λευκή στρώση από μικρές λευκές φυσαλίδες, οι οποίες αφαιρούν τα κατάλοιπα και τις ακαθαρσίες που υπάρχουν στο δέρμα. Η αναζωογονητική αίσθηση των φυσαλίδων μαζί με τα συστατικά απολέπισης, αφαιρούν την επιφανειακή λιπαρότητα και τις ακαθαρσίες, αποκαλύπτοντας πιο μαλακό, λείο, έτοιμο-για-μακιγιάζ δέρμα.

Χρήση:
Ανακινήστε πριν από κάθε χρήση. Εφαρμόστε ένα ομοιόμορφο στρώμα πάνω σε καθαρό πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε το για 2 λεπτά και παρακολουθήστε τη μάσκα να μετατρέπεται σε μια στρώση μικροσκοπικών, καθαριστικών φυσαλίδων. Για να αφαιρέσετε, κάνετε μασάζ με ζεστό νερό και ξεπλένετε. Στεγνώνετε το πρόσωπο. Χρησιμοποιήστε 2-3 φορές τη βδομάδα. Τελειώστε εφαρμόζοντας ενυδατική κρέμα.

Tags Clinique, MASK, beauty, μασκα, Ομορφια, Pep-Start Double Bubble Purifying Mask, Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9592 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2165 s // Total time: 2.1757 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X