Hertz: Καλοκαιρινό πάρτι για τους πελάτες και συνεργάτες μακροχρόνιας μίσθωσης


Hertz: Καλοκαιρινό πάρτι για τους πελάτες και συνεργάτες μακροχρόνιας μίσθωσης

Δείτε τις εικόνες

Με τεράστια επιτυχία διοργανώθηκε πρόσφατα, το πάρτι της γνωστής εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων Hertz, στο Breeze Summer CIub στη Λεμεσό.

Οι εξαίρετες γαστρονομικές επιλογές, τα δροσερά κοκτέιλ και οι ξεσηκωτικοί ρυθμοί του Γιώργου Τσαλίκη αποτέλεσαν τα κύρια συστατικά μιας αξέχαστης καλοκαιρινής εμπειρίας.

Ήταν το μεγάλο ευχαριστώ της μεγάλης αυτής εταιρείας σε όλους τους φίλους, πελάτες και συνεργάτες της μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing), για τη σταθερή εμπιστοσύνη που της δείχνουν, ώστε επί σειρά ετών να παραμένει στην πρωτοπορία των εταιρειών της κατηγορίας της.

Η Hertz μετρά περισσότερο από 90 χρόνια παρουσίας στο χώρο του Rent a Car, με περισσότερα από 600.000 αυτοκίνητα και 7.500 σημεία εξυπηρέτησης παγκοσμίως. Στην Κύπρο βρίσκεται μεταξύ των μεγαλύτερων και γνωστότερων εταιρειών του είδους της. Το καλό της όνομα στηρίζεται στην εμπειρία των στελεχών της και στο μέγεθος και την ποιότητα του στόλου των οχημάτων που διαχειρίζεται. Στο νησί λειτουργεί για περισσότερα από 40 χρόνια και εξυπηρετεί με 6 καταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις, τα τουριστικά θέρετρα της Κύπρου καθώς και στα δυο αεροδρόμια του νησιού. Ο στόλος της Κύπρου απαρτίζεται από περίπου 2.000 αυτοκίνητα με μέσο όρο ηλικίας 1,5 έτος.
 

Tags hertz, summer party, καλοκαιρινο παρτι, Γιώργος Τσαλίκης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5853 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3996 s // Total time: 2.9849 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X