Βαριέσαι να μαγειρέψεις;


Βαριέσαι να μαγειρέψεις;

Πόσες φορές πεινάς και απλά βαριέσαι να μαγειρέψεις; Αλλά παράλληλα βαριέσαι και να πάρεις τηλέφωνο για να παραγγείλεις, να περιμένεις στη γραμμή και να πρέπει να επαναλάβεις την παραγγελία σου 2 και 3 φορές.

Σε όλο τον πλανήτη, αυτή η διαδικασία έχει γίνει πολύ πιο γρήγορη και εύκολη με τις online παραγγελίες φαγητών και ποτών, μέσω ιστοσελίδων αλλά και εφαρμογών κινητού. Σε μια εποχή που τα περισσότερα αν όχι όλα, γίνονται μέσω internet, το φαγητό δεν θα μπορούσε να μην συμβαδίζει με τις μοντέρνες ανάγκες.

Η online παραγγελία φαγητού υπάρχει πλέον και στην Κύπρο. Το foody.com.cy σου προσφέρει τη δυνατότητα να παραγγείλεις φαγητό, καφέ κλπ. από 262 σημεία σε όλο το νησί, και έχουμε ακούσει πολλά θετικά σχόλια γι' αυτό από φίλους και γνωστούς που το έχουν ήδη δοκιμάσει.

Μπορεί σ' εμάς η όλη διαδικασία, τόσο της ιστοσελίδας όσο και της εφαρμογής, να φαίνεται απίστευτα εύκολη και γρήγορη, αλλά μετά από την επικοινωνία που είχαμε με την ομάδα πίσω από το foody, καταλάβαμε πόση δουλειά, αλλά και φροντίδα υπάρχει πίσω από αυτό που εμείς βλέπουμε.

Πως δουλεύει λοιπόν το foody;

Εύκολα. Απλά μπαίνεις στη σελίδα και βλέπεις τη λίστα με όλα τα εστιατόρια. Για να σε βοηθήσουν στην επιλογή σου, σου δίνουν τη δυνατότητα να βάλεις τον ταχυδρομικό σου κώδικα και να δεις όλα τα εστιατόρια που παραδίδουν σ' εσένα.

Εσύ απλά επιλέγεις το εστιατόριο που θέλεις, δίνεις την παραγγελία σου όπως ακριβώς τη θέλεις (μπορείς να δεις το κάθε συστατικό του κάθε πιάτου, να προσθέσεις και να αφαιρέσεις συστατικά αλλά και να αφήσεις σημειώσεις στο εστιατόριο), το προσθέτεις στο καλάθι σου και βάζεις την παραγγελία σου.

Μόλις εσύ πατήσεις το κουμπί "Επιβεβαίωση παραγγελίας", η παραγγελία σου αυτόματα εκτυπώνεται στο εστιατόριο σ' ένα μηχανάκι που μοιάζει πολύ με αυτό της JCC.

Το εστιατόριο επιλέγει τον χρόνο παράδοσης και απευθείας παίρνεις μήνυμα στο κινητό σου, που σε ενημερώνει. Το εστιατόριο ετοιμάζει την παραγγελία σου και σου την παραδίδει.

Αν το εστιατόριο δεν μπορεί για κάποιο λόγο να εξυπηρετήσει την παραγγελία σου, το μηχανάκι του ζητά να επιλέξει τον λόγο ακύρωσης έτσι ώστε να λάβεις και πάλι τη σωστή ενημέρωση με SMS στο κινητό σου.

Αρκετά εντυπωσιακό κι εμείς ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε ξανά και ξανά μιας και είναι βολικό, εύκολο και φυσικά μειώνει τον λογαριασμό του τηλεφώνου! Άσε δε που έχει και αποκλειστικές προσφορές, που εννοείται θα κάνουν χαρούμενο το πορτοφόλι σου!

Tags Foody, Παραγγελια, φαγητο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2473 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4163 s // Total time: 2.6635 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X