5 τρόποι για να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση


5 τρόποι για να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση

Πιστέψτε, λοιπόν, σε εσάς, για να εκπέμπετε καλή εικόνα.

Η γνώμη που έχετε για τον εαυτό σας επηρεάζει τον τρόπο που σας βλέπουν και σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι. Πιστέψτε, λοιπόν, σε εσάς, για να εκπέμπετε καλή εικόνα.

1. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ. Με αυτήν απελευθερώνονται οι ενδορφίνες, οι ορμόνες που σας κάνουν να νιώθετε ευδιάθετοι και ανεβασμένοι.

2. ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ. Τι απάντηση δίνετε συνήθως στην ερώτηση «Τι κάνετε»; Από τώρα και στο εξής μην απαντάτε απλώς «Καλά», αλλά «Θαυμάσια!». Έτσι δημιουργείται αμέσως θετικό κλίμα.

3. ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΦΕ ΜΕ ΜΕΤΡΟ. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ο οργανισμός μας παράγει υψηλότερα επίπεδα αδρεναλίνης, δηλαδή την ορμόνη του στρες, όταν καταναλώνουμε πολύ καφέ.

4. ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ αιθέριο έλαιο λιβανιού και εισπνεύστε το κάθε φορά που νιώθετε άγχος. Είναι βρογχοδιασταλτικό, το οποίο σας βοηθά να αναπνέετε βαθιά και να νιώθετε ήρεμοι. Λένε επίσης ότι είναι χρήσιμο για την προώθηση της πνευματικότητας και του διαλογισμού.

5. ΜΑΣΗΣΤΕ ΤΣΙΧΛΑ. Επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι βελτιώνει τη μνήμη και μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τα επίπεδα του στρες.

Tags αυτοπεποίθηση, ψυχολογια, myself


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9521 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2884 s // Total time: 2.2404 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X