Δημήτρης Αλεξάνδρου - Όλγα Φαρμάκη: Χώρισαν και είναι οριστικό!


Δημήτρης Αλεξάνδρου - Όλγα Φαρμάκη: Χώρισαν και είναι οριστικό!

Ποια το επιβεβαίωσε;

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Όλγα Φαρμάκη είναι ένα λαμπερό ζευγάρι που σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση έδειχναν ευτυχισμένοι και πολύ αγαπημένοι.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στάζει μέλι μιλώντας για την Όλγα Φαρμάκη on air

Το Φεβρουάριο φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, κάτι που διέψευσαν μέσα από την εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους η οποία είπε στο αέρα της εκπομπής της πως μίλησε μαζί του και πως ο ίδιος της είχε πει ότι είναι ακόμα μαζί και διανύουν μία πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση τους.

Διαβάστε επίσης: Πατέρας θα γίνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!

Σαν βόμβα έπεσε το πρωί της Πέμπτης η είδηση του χωρισμού αφού σύμφωνα με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Ο Δημήτρης ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Όλγα και το μόνο που είπε ήταν: "Δεν θέλω να μιλήσω, γιατί δεν έχω κάτι να πω, τι να πεις, όλα μια χαρά"!

Την είδηση του χωρισμού αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Μαρίνος Βυθούλκας λέγοντας: "Ο Δημήτρης και η Όλγα δεν είναι πια μαζί, έχουν χωρίσει εδώ και δεκαπέντε, είκοσι μέρες. Μάλιστα η Όλγα έχει μαζέψει και τα πράγματά της από το σπίτι του Δημήτρη στο Μπραχάμι και έχει επιστρέψει στο δικό της, στο Παλαιό Φάληρο. Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και ο χωρισμός είναι οριστικός και αμετάκλητος". Και στη συνέχεια το επιβεβαίωσε και η Κατερίνα Καινούργιου!

Δείτε το βίντεο:

Tags δημητρης αλεξανδρου, ολγα φαρμακη, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5159 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4622 s // Total time: 2.9781 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X