Ο Michael Kors αγοράζει τον Jimmy Choo για 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια!


Ο Michael Kors αγοράζει τον Jimmy Choo για 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια!

Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Michael Kors αγοράζει τον Jimmy Choo για 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, όπως ανακοίνωσαν και τα δύο brands ανακοίνωσαν την Τρίτη, 25 Ιουλίου. Σύμφωνα με τη συμφωνία, κάθε μέτοχος της ετικέτας υποδημάτων υψηλού επιπέδου θα λάβει 3 δολάρια ανά μετοχή σε μετρητά, σύμφωνα με εκθέσεις του WWD.

Η εξαγορά είναι μια απόκριση της μείωσης των πωλήσεων για την επώνυμη μάρκα, καθώς και τα shopping mall έχουν "μειωθεί απότομα", αναφέρουν οι New York Times. Παρόλο που οι ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου και ακόμη και οι πολυτελείς ετικέτες όπως η Gucci συνεχίζουν να ευδοκιμούν, τα εμπορικά σήματα στην "προσβάσιμη αγορά πολυτελείας", όπως ο Kors, αγωνίζονται. Η συμφωνία Jimmy Choo έρχεται δύο μήνες μετά από την αντίστοιχη κίνηση της Coach, να αγοράσει την Kate Spade για 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Jimmy Choo κάνει ένα ενδιαφέρον ζευγάρι με τον Kors, καθώς ο πρώτος είναι γνωστός για τα ουδέτερα του stilettos και τα glam, διακοσμημένα με κρυστάλλινα σχέδια, ενώ ο δεύτερος με πιο γήινα δερμάτινα items.

Η εταιρεία δήλωσε στην WWD ότι σχεδιάζει να ενσωματώσει τις εμπειρίες, τις υποδομές και τις δυνατότητες που έχει αναπτύξει στην πορεία της παγκόσμιας ανάπτυξής της ως μάρκας πολυτελείας για να στηρίξει την ανάπτυξη του Jimmy Choo μέσω των ανοιγμάτων του καταστήματος λιανικής πώλησης και την περαιτέρω ανάπτυξη της online παρουσίας του".

Tags Michael Kors, Jimmy Choo, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9444 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3598 s // Total time: 2.3042 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X