Αυτή είναι η ηλικία που οι γυναίκες και οι άντρες παντρεύονται!


Αυτή είναι η ηλικία που οι γυναίκες και οι άντρες παντρεύονται!

Τι συμβαίνει στις μέρες μας;

Μία παλαιότερη έρευνα διαπίστωσε πως η ιδανική ηλικία για να παντρευτείς, όσον αφορά στις γυναίκες, είναι τα 26, νέα έρευνα δείχνει ότι τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες αγνοούν αυτόν τον κανόνα.

Ο ιστότοπος προγραμματισμού γάμου Bridebook διαπίστωσε ότι η μέση νύφη ή γαμπρός στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι οκτώ χρόνια μεγαλύτερης ηλικίας από εκείνους που παντρεύτηκαν τη δεκαετία του 1970.

Η μέση ηλικία μιας γυναίκας που παντρεύτηκε το 1971 ήταν 22,6 ετών, τώρα είναι 30,8 χρονών. Όσον αφορά στους άντρες, η μέση ηλικία είναι 32,7, από 24,6 πριν από τέσσερις δεκαετίες.

Η τελευταία έκθεση γάμου του εν λόγω ιστότοπου, στην οποία συμμετείχαν 4.000 ζευγάρια πρόσφατα παντρεμένα, ανακάλυψε επίσης ότι τα ζευγάρια έχουν πλέον σχέσεις μεγαλύτερης διάρκειας πριν παντρευτούν - κατά μέσο όρο 4.9 χρόνια - και γενικά είχαν δύο προηγούμενες σοβαρές σχέσεις πριν κατασταλάξουν στον “ένα”.

Σύμφωνα με την έρευνα, η αίσθηση πίεσης για να παντρευτεί ένα ζευγάρι δεν αποτελεί πλέον ζήτημα, με το 92% των ερωτηθέντων να λένε ότι υπάρχει λιγότερη προσδοκία να δέσουν παντρευτούν σήμερα από ότι υπήρχε για τη γενιά των γονιών τους.

Tags Γαμος, ηλικια, ερευνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8345 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3061 s // Total time: 2.1406 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X