Με αυτό το προϊόν θα καταπολεμήσετε τις ρυτίδες και την απώλεια της σφριγηλότητας


Με αυτό το προϊόν θα καταπολεμήσετε τις ρυτίδες και την απώλεια της σφριγηλότητας

Αλλά και την εμφάνιση δυσχρωμιών και θαμπάδας

Το 2017, για να ανταποκριθεί στον εξελισσόμενο τρόπο ζωής, η Lancôme δημιούργησε το Rénergie Multi-Lift Ultra Full Spectrum Anti-ageing Fluid, το οποίο καταπολεμά όχι μόνο τις ρυτίδες και την απώλειας της σφριγηλότητας, αλλά και την εμφάνιση δυσχρωμιών και θαμπάδας.

Τα εν λόγω σημάδια συνδέονται τόσο με το multi-tasking όσο και με το στρες και την κλιματική αλλαγή. Οι παράγοντες αυτοί επηρεάζουν την επιδερμίδα και ευνοούν αυτό που τα εργαστήρια της Lancôme αποκαλούν "σύγχρονη γήρανση", ένα φαινόμενο που εντοπίστηκε στην Ασία και το οποίο γίνεται ολοένα και πιο αντιληπτό μεταξύ των γυναικών.

Το Rénergie Multi-Lift Ultra Full Spectrum Anti-ageing Fluid περιέχει ένα νέο ενεργό συστατικό, το εκπληκτικό εκχύλισμα Λιναρόσπορου. Χάρη στις ιδιότητές του, το Rénergie είναι αποτελεσματικό ενάντια στο σύνολο των σημαδιών γήρανσης της επιδερμίδας: σφριγηλότητα, ρυτίδες και σκούρες κηλίδες. Η επιδερμίδα γίνεται λεία, πιο σφριγηλή και πιο φωτεινή. Οι γυναίκες θα βρουν ξανά την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Tags lancome, Rénergie Multi-Lift Ultra Full Spectrum Anti-Ageing Fluid, beauty, face, προσωπο, Ομορφια, anti-ageing, αντιγηρανση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5107 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2406 s // Total time: 2.7513 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X