Vichy Ideal Soleil 2017: Αντηλιακά προϊόντα δοκιμασμένα σε πραγματικές συνθήκες


Vichy Ideal Soleil 2017: Αντηλιακά προϊόντα δοκιμασμένα σε πραγματικές συνθήκες

Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη σειρά και απολαύστε τον ήλιο!

Η Vichy κάνει ένα βήμα πιο πέρα, λαμβάνοντας υπόψη την επίδραση του περιβάλλοντος στο οποίο βρισκόμαστε κατά την έκθεσή μας στην ηλιακή ακτινοβολία. Προσδιορίζοντας τις επιπτώσεις των εκάστοτε επιθετικών παραγόντων, όπως το θαλασσινό και το χλωριωμένο νερό ή η άμμος, στην επιδερμίδα και, κατά συνέπεια, στην αντηλιακή προστασία που χρησιμοποιούμε, η Vichy προσφέρει αντηλιακά προϊόντα δοκιμασμένα σε πραγματικές συνθήκες.

Το γνωρίζατε πως η τριβή της άμμου στην επιδερμίδα μπορεί να απομακρύνει ένα μέρος του αντηλιακού σας;  Η επιδερμίδα είναι λιγότερο προστατευμένη. Όταν καλύπτεται με άμμο, η εκ νέου εφαρμογή αντηλιακού, που θα εξασφαλίσει βέλτιστη προστασία, γίνεται δύσκολη υπόθεση. Επιπλέον, η τριβή της άμμου μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στην επιδερμίδα.

Η απάντηση της Vichy: Η προστασία κατά της άμμου με το νέο γαλάκτωμα κατά της άμμου με SPF30 & 50+. Η αντικολλητική υφή του εμποδίζει την άμμο να προσκολληθεί στην επιδερμίδα. Η άμμος απομακρύνεται εύκολα, χωρίς να τρίβεται πάνω στην επιδερμίδα και να προκαλεί ερεθισμούς.

Το γνωρίζατε ότι η αύξηση της θερμοκρασίας κατά 1°C μπορεί να προκαλέσει αύξηση της παραγωγής σμήγματος κατά 10%; Με την έκθεση στις ακτίνες UV, η πυκνότητα της επιδερμίδας αυξάνεται χάρη σε έναν φυσικό αμυντικό μηχανισμό· μέρος του σμήγματος παγιδεύεται και συσσωρεύεται κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Ωστόσο, η επανέκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει εξάρσεις ακμής: αυτό ονομάζεται φαινόμενο υποτροπής.

H απάντηση της Vichy: Τριπλή αποτελεσματικότητα κατά των ατελειών. H Vichy δημιουργεί το νέο Ideal Soleil Κατά των ατελειών, με σύνθεση και υφή ειδικά σχεδιασμένες για την επιδερμίδα με ατέλειες, με τριπλή δράση ενάντια στα σπυράκια, τους πόρους και τη γυαλάδα. Η υψηλή προστασία περιορίζει τις βλάβες που προκαλεί η ακτινοβολία UVστην επιδερμίδα. Εμπεριέχει ένα ενεργό συστατικό κατά του σμήγματος, με το οποίο εξασφαλίζεται ματ αποτέλεσμα για 9 ώρες. 

Μια πραγματικά εξειδικευμένη φροντίδα. Η σύνθεση περιλαμβάνει τρία ενεργά συστατικά, γνωστά για τις καταπραϋντικές και κερατολυτικές τους ιδιότητες –niacinamide, (LHA) και σαλικυλικό οξύ– για να επανεξισορροπήσει την επιδερμίδα. Δρα ενάντια στους διεσταλμένους πόρους, τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα.

Το γνωρίζατε ότι οι δερματικές δυσχρωμίες αποτελούν έναν από τους κύριους λόγους επίσκεψης στον δερματολόγο. Οι κηλίδες είναι μια από τις βλάβες που προκαλούνται στην επιδερμίδα από την έκθεση στην ακτινοβολία UV.

H απάντηση της Vichy: Από το 2016 προσφέρει μια εξειδικευμένη λύση, το νέο Ideal Soleil Κατά των ατελειών 3-en-1 SPF50+ (σύνθεση με χρώμα). Αυτή η φροντίδα, εμπλουτισμένη με φυσικές χρωστικές, περιέχει Phe-Resorcinol, ένα δερμοκαλλυντικό ενεργό συστατικό που καταπολεμά τις διαταραχές του χρώματος της επιδερμίδας. Δρα σε τρία επίπεδα, χαρίζοντας ομοιομορφία, επανορθώνοντας και προλαμβάνοντας, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Τι δεν πρέπει να απουσιάζει από κανένα καλοκαιρινό νεσεσέρ; Το νέο Ideal Soleil Αντηλιακά Δροσερό Mist Προσώπου SPF50. Το αόρατο δροσερό mist προσώπου το οποίο προστατεύει από τις uv επιθέσεις πάντα και παντού. Προστατεύει από την UVB & UVA ακτινοβολία, εξουδετερώνει την UV από την οποία προκαλείται το οξειδωτικό στρες για μία επιδερμίδα άνετη και λεία. 

Tags vichy ideal soleil, SUNCARE, beauty, body, face, προσωπο, Σώμα, αντηλιακο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9627 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2232 s // Total time: 3.1859 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X