Top 3 προϊόντα για ενυδατωμένη επιδερμίδα!


Top 3 προϊόντα για ενυδατωμένη επιδερμίδα!

Για κάθε τύπο δέρματος

Η Clinique παρουσιάζει το Hydration Bar, το οποίο σκοπό έχει να προσφέρει στην κάθε γυναίκα την κατάλληλη ενυδάτωση που χρειάζεται βάση του δικού της τύπου δέρματος με την κατάλληλη ενυδατική κρέμα.

22 εκατομμύρια γυναίκες ανά το παγκόσμιο επιλέγουν την δική τους από την Clinique, μάθετε και εσείς το γιατί.

Pep-Start HydroBlur Fun Facts


• Ο μέσος millennial βγάζει 9 selfies την εβδομάδα, ξοδεύοντας κατά μέσο όρο 7 λεπτά για το κάθε selfie. Προετοιμάστε και εσείς το δέρμα σας για selfie με Pep-Start HydroBlur. Σας προσφέρει ματ ενυδάτωση, είναι σχεδιασμένο να απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ατέλειες του δέρματος, μειώνει τον χρόνο προετοιμασίας που χρειάζεστε και προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα ακόμη και χωρίς μακιγιάζ.

• Μελέτες δείχνουν ότι μέχρι και το 75% των γυναικών ηλικίας 15-20 ετών υποφέρουν από λιπαρό δέρμα. Το Pep-Start HydroBlur μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας άμεση μείωση της λιπαρότητας στην επιφάνεια του δέρματος.

• Οι millennials θεωρούνται ως οι απόλυτοι multitaskers.Το 2Pep-Start HydroBlur προσφέρει ματ αποτέλεσμα ενώ συγχρόνως λειτουργεί και ως primer, για πιο ομαλή εφαρμογή του μακιγιάζ, για τέλειο αποτέλεσμα που διαρκεί όλη τη μέρα.

Dramatically Different Moisturizing Lotion+ Fun Facts

• Γνωρίζατε ότι ανά το παγκόσμιο, πωλείται μια Dramatically Different Moisturizing Lotion+ κάθε 5,76 δευτερόλεπτα; (Βάσει του φορολογικού έτους 2016: Αύγουστος 2015 - Ιούλιος 2016)

• Το Dramaticly Different Moisturizing Lotion + έχει κερδίσει περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία από το 2013.

• Το Dramatically Different Moisturizing Lotion + είναι το τρίτο βήμα στο εικονικό σύστημα φροντίδας του δέρματος 3-Step της Clinique.

• Το Dramatically Different Moisturizing Lotion κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1968. Ήταν η πρώτη ενυδατική κρέμα που αναπτύχθηκε από δερματολόγους, η οποία αναδιαμορφώθηκε (dermatologist-reformulated ) από δερματολόγους το 2013 και μετονομάστηκε σε Dramaticly Different Moisturizing Lotion + για να αποδίδει ακόμη πιο δραματικά διαφορετικά αποτελέσματα.

• Χρειάστηκε 6.5 χρόνια, 3 εξειδικευμένους δερματολόγους, 53 ερευνητές και δοκιμές σε 100 διαφορετικές φόρμουλες για να δημιουργηθεί το Dramatically Different Moisturizing Lotion+.

Απόσπασμα για το Dramatically Different Moisturizing Lotion+:
"Ακόμη και η καλύτερη ενυδατική κρέμα στον κόσμο δεν προσφέρει κάτι, εάν το φράγμα προστασίας του δέρματος δεν είναι άθικτο αφού η υγρασία εξατμίζεται. Το Dramatically Different Moisturizing Lotion + ™ έχει δύο δράσεις, την ενυδάτωση και την επιδιόρθωση του φράγματος προστασίας, για πιο υγιές και ενυδατωμένο δέρμα. "
– Janet Pardo, Senior Vice President, Global Product Development, Clinique


Moisture Surge Extended Thirst Relief Fun Facts

• Το υαλουρονικό οξύ, ένα από τα βασικά συστατικά στο Moisture Surge Extended Thirst Relief, μπορεί να κρατήσει 1.000 φορές το βάρος του σε νερό.

• Το Moisture Surge Extended Thirst Relief είναι πλούσιο σε αδρανοποιημένο νερό αλόης, ένα φυτό που αναπτύσσεται σε ξηρά κλίματα λόγω της ικανότητάς του να διατηρεί την υγρασία.

• Το επίπεδο υγρασίας σε μια καμπίνα αεροπλάνου είναι χαμηλότερο από ότι στις περισσότερες ερήμους- γι 'αυτό το Moisture Surge Extended Thirst Relief είναι απαραίτητο για όσους ταξιδεύουν συχνά.

• Η μη επαρκής λήψη νερού, αποτελεί ένα από τους κύριους λόγους κούρασης και αδιαθεσίας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ξέρατε ότι…

• Κάθε 8 ώρες εργασίας, το δέρμα χάνει έως και ½ λίτρο νερού.

• Σε κάθε τακτική άσκηση διάρκειας 45 λεπτών, το δέρμα χάνει σχεδόν 1 λίτρο νερού.

• Σε μια πτήση διάρκειας 7 ωρών, το δέρμα χάνει έως και ½ λίτρο νερού.

• Μέχρι και το 60% του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από νερό.

Δείτε εδώ την προσφορά της Clinique που σίγουρα σας ενδιαφέρει! 

Tags Clinique, Moisture Surge Extended Thirst Relief Fun Facts, Pep-Start HydroBlur Fun Facts, Dramatically Different Moisturizing Lotion+™ Fun Facts, ενυδατωση, Ομορφια, προσωπο, hydration, beauty, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9941 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4740 s // Total time: 3.4681 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X