16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Πείτε αντίο στα λευκά με το νέο Root Retoucher από τον Schwarzkopf

Της Γεωργίας Γεωργίου

shareit!

Η τέλεια κάλυψη στα λευκά της ρίζας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Τα λευκά στην περιοχή της ρίζας έχουν κάνει την εμφάνισή τους και χρειάζεστε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα; Το νέο Root Retoucher από τον Schwarzkopf δίνει τέλος στις λευκές ρίζες με ένα μόνο ψέκασμα!

Ο Schwarzkopf ανταποκρινόμενος στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής και της απαιτητικής καθημερινότητας, καινοτομεί ακόμη μια φορά και προσφέρει την απόλυτη λύση σε όλες τις γυναίκες με το νέο και γρήγορο τρόπο κάλυψης των λευκών της ρίζας για ανάμεσα στις βαφές. Το Root Retoucher έρχεται με μια μοναδική συλλογή 5 αποχρώσεων: ξανθό ανοικτό, ξανθό σκούρο, καστανό, καστανό σκούρο και για τις πιο μοντέρνες ακαζού για έως 25 εφαρμογές, ενώ φεύγει με ένα μόνο λούσιμο!

Το Root Retoucher είναι σπρέι προσωρινής κάλυψης για την περιοχή της ρίζας και καλύπτει άμεσα, σε 30 μόνο δευτερόλεπτα τα λευκά και τη διχρωμία με τα ειδικά σχεδιασμένα μικρομοριακά χρωστικά σωματίδια που εμπεριέχονται στη φόρμουλά του. Στεγνώνει αμέσως και προσφέρει 100% κάλυψη για άψογο αποτέλεσμα, ενώ η βαλβίδα ψεκασμού μεγάλης ακρίβειας που διαθέτει επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή μόνο στα σημεία που είναι απαραίτητη, κάνοντας τη χρήση του Root Retoucher γρήγορη και εύκολη!

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com