Νέο άρωμα Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel


Νέο άρωμα Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel

Μας προσκαλεί να κάνουμε μια βουτιά στο ανεξερεύνητο

Ο οίκος Molton Brown και οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί από το Λονδίνο, μέσα από τη νέα συλλογή Coastal Cypress & Sea Fennel, αφυπνίζουν τις αισθήσεις με μια περιπέτεια εμπνευσμένη από θάλασσα. Υιοθετώντας την επιθυμία για απεριόριστη διερεύνηση του αχαρτογράφητου, το άρωμα συνδυάζει την αλμύρα από τις σταγόνες των κυμάτων όταν συγκρούονται με τα ανθεκτικά βράχια. Με το θαλάσσιο άρωμα δημιουργημένο με τις πιο ασυνήθιστες νότες, αυτή η παράτολμη συλλογή αντικατοπτρίζει το πρωτοποριακό πνεύμα του οίκου.

Το κύριο συστατικό προέρχεται από το Cape York της Αυστραλίας - μια απομακρυσμένη, ανεξερεύνητη και ανέγγιχτη χερσόνησο. Το κυπαρισσέλαιο, που είναι γνωστό ως "μπλε χρυσός", είναι το μοναδικό φυσικό μπλε αιθέριο έλαιο στον κόσμο που αποστάζεται από ένα δέντρο. Το έλαιο αυτό αναμειγνύεται με τα αλμυρά αρωματικά αρώματα του μάραθου που καλλιεργούνται στην άγρια ακτογραμμή.

Tags Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel, molton brown, Coastal Cypress & Sea Fennel, αρωμα, Ομορφια, perfume, beauty, bath shower gel, ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3371 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2312 s // Total time: 2.5683 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X