Soleil de la Mer: Παρουσιάζει δύο limited edition συνθέσεις που πρέπει να αποκτήσετε!


Soleil de la Mer: Παρουσιάζει δύο limited edition συνθέσεις που πρέπει να αποκτήσετε!

Απεριόριστη λάμψη και φωτεινή σύνθεση

H La Mer παρουσιάζει το limited edition Glowing Body Oil και η The Bronzing Powder της συλλογής Soleil de la Mer. Εμπνευσμένη από τις θεραπευτικές ιδιότητες του ωκεανού, η συλλογή Soleil de la Mer γιορτάζει την αγάπη της για τον ήλιο και τη θάλασσα. Σχεδιασμένη να προσφέρει ζωτική προστασία, να επανορθώνει και να ανακουφίζει, η συλλογή Soleil de la Mer μεταμορφώνει την επιδερμίδα για ατελείωτες αποδράσεις.

Η απόλυτη συντροφιά στα jet-set ταξίδια σας, η συλλογή Soleil de la Mer παρουσιάζει δύο limited edition συνθέσεις: To The Glowing Body Oil και η The Bronzing Powder. Το απόλυτο δίδυμο για το πρόσωπο και το σώμα για μία υγιή λαμπερή επιδερμίδα που ακτινοβολεί, όπου κι αν βρίσκεσαι.

The Limited-Edition Glowing Body Oil


Το Glowing Body Oil limited-edition, πλούσιο σε βιταμίνη Ε και έλαια, μαλακώνει και θρέφει το σώμα άμεσα. Η επιδερμίδα ανανεώνεται και αποκτά φυσική λάμψη. Ένα διακριτικό άρωμα από άνθη μεταφέρει τις αισθήσεις σας σε μια ζεστή, εξωτική τοποθεσία.

The Limited-Edition Bronzing Powder


Αναμειγνύεται άψογα στην επιδερμίδα και ενισχύει τη φυσική λάμψη. Τέσσερις αποχρώσεις σε μία παλέτα που ταιριάζει σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας, αναδεικνύουν και φωτίζουν τα χαρακτηριστικά.
 

Tags SOLEIL DE LA MER, la mer, The Limited-Edition Bronzing Powder


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1584 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3673 s // Total time: 2.5257 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X