Τα 6 μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού, που σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις!


Τα 6 μουσικά φεστιβάλ του καλοκαιριού, που σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις!

Αυτά είναι τα μουσικά φεστιβάλ που θα κάνουν και το φετινό καλοκαίρι μας ακόμα πιο όμορφο!

Δες τα φεστιβάλ που περιμένουμε αυτό το καλοκαίρι στην κυπριακή ύπαιθρο, διάλεξε σε ποιο θα πας, μάθε τα line-ups γι' αυτά που ήδη ανακοινώθηκαν, πάρε έγκαιρα εισιτήριο και μάθε από πρώτο χέρι πώς είναι να περνάς καλά και εκτός θεάτρου/μουσικής σκηνής!

Φέγγαρος
Το φεστιβάλ Φέγγαρος επανέρχεται δυναμικά για έβδομη χρονιά, αφοσιωμένο για ακόμη μια φορά στο μοναδικό του στόχο, την άρτια παρουσίαση φρέσκιας αυθεντικής μουσικής από όλο τον κόσμο. Κρατώντας σαν φόντο το ειδυλλιακό τοπίο του χωριού Κάτω Δρυς, το οποίο έχει αγκαλιάσει το φεστιβάλ και τους θαμώνες του τα τελευταία χρόνια, το φεστιβάλ εκτυλίσσεται σε τρεις μέρες και τρεις ξεχωριστές σκηνές, από τις 3 μέχρι τις 5 Αυγούστου. Το Field Stage, το Village Stage και το Church Stage, θα φιλοξενήσουν πέραν των 35 σχημάτων και καλλιτεχνών από Κύπρο, Ελλάδα, Αμερική, Ιταλία, Κουβέιτ, Νίγηρα, Ισραήλ, Αυστραλία και Αγγλία, σε ένα line-up το οποίο επιδεικνύει την πολυδιάστατη και ασυμβίβαστη εκλεκτικότητα της διοργάνωσης. Παράλληλα δρώμενα θα φιλοξενηθούν και στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης του χωριού. Ανάμεσα στους headliners της 7ης διοργάνωσης είναι ο βραβευμένος με Grammy Αμερικανός Fantastic Negrito, ο οποίος λίγο μετά που απέσπασε το πολύτιμο βραβείο στην κατηγορία 'Best Contemporary Blues Album', ταξιδεύει από την Καλιφόρνια στον Κάτω Δρυ.
Πληροφορίες/Πρόγραμμα: www.fengaros.com
> 3-5 Αυγ, Κάτω Δρυς, επ. Λάρνακας.

Windcraft Music Fest 4
Το υπέροχο φεστιβάλ που 'πατά' κυρίως στη μαγεία των πνευστών και το οποίο διακρίθηκε φέτος με το Βραβείο Πολιτισμού του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, επιστρέφει και πάλι στη Σολιά, αυτή τη φορά με ακόμα πιο δυνατό πρόγραμμα. Στο πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν μουσικοί και σχήματα από την Κύπρο, την Ελλάδα και την Ιταλία, ανάμεσά τους το 7μελές world jazz σχήματος Toubanaki & The Buzz Bastardz (Ελλάδα), το τζαζ κουιντέτο των Τακούσιη-Καραπατάκη με τη συμμετοχή του Ελλαδίτη τρομπετίστα Ανδρέα Πολυζωγόπουλου, και της συνεργασίας της μπάντας χάλκινων πνευστών Windcraft Band με τον Ιταλό σαξοφωνίστα Federico Pascucci. Πέρα από τις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο Χάνι, το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μουσικά εργαστήρια για όλες τις ηλικίες, κυνήγι θησαυρού (σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου), περιπάτους και άτυπα jam sessions. Ακόμα, φέτος θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά προβολές μουσικών ντοκιμαντέρ με θέμα την κυπριακή μουσική παράδοση, ενώ στο πλαίσιο γνωριμίας των επισκεπτών με τους ντόπιους, θα πραγματοποιηθεί επίσης η δραστηριότητα "Generation wrap", όπου οι γηραιότεροι του χωριού θα μεταφέρουν στους νεότερους συγκεκριμένες τέχνες και παραδόσεις, όπως κατασκευή πιθκιαυλιού, ζύμωμα, παραδοσιακά παιχνίδια και άλλα.
> 12 & 13 Αυγ, Κατύδατα Σολέας. Πληρ. http://www.windcraftmusicfest.com/. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags μουσικά φεστιβάλ, go out, festival, μουσικη, φεστιβάλ, διασκεδαση, συναυλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9959 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4444 s // Total time: 3.4403 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X