Σκορδά - Τσιμτσιλή - Καινούργιου έξαλλες με τη συμπεριφορά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο χθεσινό τελικό


Σκορδά - Τσιμτσιλή - Καινούργιου  έξαλλες με τη συμπεριφορά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο χθεσινό τελικό

Τι συνέβη; 

Τη συμπεριφορά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη λίγο πριν εισέλθει στο χώρο που θα γινόταν ο μεγάλος τελικός του "Survivor" σχολιάσαν οι ελληνικές εκπομπές κατακρίνοντας τον τρόπο που η ίδια συμπεριφέρθηκε στους δημοσιογράφους. Η αθλητικογράφος, ενώ σταμάτησε για να αγκαλιάσει τους θαυμαστές της όταν είδε τα τηλεοπτικά συνεργεία προσπάθησε να αποφύγει τους δημοσιογράφους λέγοντας ότι έχει αργήσει. Μάλιστα όταν οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν σε αυτή της την συμπεριφόρα η ίδια συνέχισε χωρίς να δώσει σημασία στα λεγόμενά τους. Δείτε πως το σχολιάσαν οι ελληνικές εκπομπές μέσα από τα βίντεο του zappit.gr: 

"Οι δημοσιογράφοι είναι εκεί όρθιοι για ώρες. Σεβασμό στο συνάδελφο!", είπε ενοχλημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

"Η Ευρυδίκη είναι λίγο συγχυσμένη με τους συναδέλφους της, λες και δεν τους ξέρει. Πω πω ύφος! Σπρώχνει ποιους; Τους συναδέλφους που έρχονται με το μικρόφωνο να της πάρουν δηλώσεις;", σχολίασε η παρέα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω" με την Κατερίνα Καινούργιου.

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τη συμπεριφορά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, είπε: "Όταν σου λένε καλημέρα, λες καλημέρα. Αυτό είναι θέμα τρόπων. Το να μην κοιτάξεις τον άλλον, μου κάνει τόσο ξεπερασμένο! Ότι και καλά αυτό σε κάνει σταρ; Κάποιοι νομίζουν ότι επειδή έχουν μια δημοσιότητα, έχουν μεγαλύτερη αξία από τον οποιονδήποτε άλλον".

Tags ευριδικη βαλαβανη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, survivor, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6313 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3526 s // Total time: 2.9838 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X