Οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη μετά τη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου και η "μπήχτη" της Ειρήνης Παπαδοπούλου


Οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη μετά τη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου και η "μπήχτη" της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Δείτε το βίντεο…

Αναμφίβολα ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο παίκτης που απασχόλησε τα μέσα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στο φετινό "Survivor". Βλέπετε η κόντρα του μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο του στέρησε πολλούς ψήφους έτσι ώστε να μπορέσει να μείνει στο παιχνίδι ενώ βγαίνοντας είχε να αντιμετωπίσει τα αρνητικά σχόλια του κόσμου.

Διαβάστε επίσης:

Ο πρώην παίκτης, όμως, κατάφερε και πάλι να διορθώσει την εικόνα του δείχνοντας σε όλους ότι είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ, οικογενειάρχης που αν το ενοχλήσει κάτι θα το δείξει εκείνη τη στιγμή χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες.

Λίγο μετά την έναρξη του τελικού και μετά την ανάδειξη του νικητή η κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω" του ζήτησαν να πει πως είδε το αποτέλεσμα… "Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, ήταν επιλογή του κόσμου και ήταν σωστό. Τη χαρήκαμε όλοι αυτή τη βραδιά. Δεν υπήρχαν προβλέψεις ποτέ στο Survivor, ήταν το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι που είχαμε δει"!

Διαβάστε επίσης:

Την δικιά της άποψη για το νικητή είπε και η Ειρήνη Παπαδοπούλου όπου στο τέλος των δηλώσεων της είπε: "Μας δικαίωσε το αποτέλεσμα, ναιιιι!".

Δείτε το βίντεο:
 

Tags Στέλιος Χανταμπάκης, Ειρήνη Παπαδόπουλου, showbiz κύπρος, gossip, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5812 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2347 s // Total time: 2.8159 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X