Εξωτικοί προορισμοί για το μήνα του μέλιτος


Εξωτικοί προορισμοί για το μήνα του μέλιτος

Ζήστε τον πιο ονειρικό μήνα του μέλιτος στα πιο εξωτικά μέρη.

Μπαλί
Ένα τροπικό νησί της Ινδονησίας, που είναι ιδανικός προορισμός για ρομαντικό γαμήλιο ταξίδι στην Ανατολική Ασία. Πρόκειται για την απόλυτη εμπειρία για ζευγάρια που θέλουν ρομαντική ατμόσφαιρα και «απομόνωση». Ξεχωρίζει επίσης για τις υπέροχες παραλίες και τα καταπληκτικά νησάκια Lombok και Sumbawa. Όσον αφορά στους κατοίκους, πρόκειται για φιλικότατο και χαρούμενο λαό, αφού δημιουργεί συναισθήματα οικειότητας και ζεστασιάς απέναντι στους επισκέπτες!

Άγιος Μαυρίκιος
Περπατήστε στον τροπικό Άγιο Μαυρίκιο, κολυμπήστε στα ζεστά καταγάλανα νερά του και χαλαρώστε στην κάτασπρη αμμουδιά υπό τη σκιά ενός φοίνικα, σε αυτό το μικρό παράδεισο ανατολικά της Μαδαγασκάρης. Φαράγγια με πολύ πράσινο, ορμητικά ρυάκια, καταρράκτες, πολύχρωμα λουλούδια, καλά κρυμμένες παραδεισένιες γωνιές, περιτριγυρισμένες από τα γαλαζοπράσινα νερά του Ινδικού, είναι μόνο μερικά από όσα θα είστε σε θέση να απολαύσετε! Μπορείτε να διαμείνετε σε πολυτελή ξενοδοχεία κτισμένα σε λιμνοθάλασσα ή σε ιδιωτικά νησιά που προσφέρουν ξεχωριστή διαμονή με όλες τις ανέσεις για το γαμήλιο ταξίδι σας. Ίσως συναντήσετε και διασημότητες που θα λιάζονται κάτω από το χρυσοκίτρινο ήλιο. Χορευτές και χορεύτριες, δίπλα σε μία μεγάλη φωτιά, θα χορεύουν «συντροφιά» με τον ουρανό, τα αστέρια και τη θάλασσα.

Χαβάη
Το νησί της Χαβάης βρίσκεται στον Ειρηνικό Ωκεανό και είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ταξίδι του μέλιτος παγκοσμίως. Είναι σίγουρο πως ό,τι κι αν κάνετε θα περάσετε υπέροχα. Κάθε νησάκι κοντά στη Χαβάη είναι ξεχωριστό. Για παράδειγμα, το Big Island είναι γνωστό για τα ενεργά του ηφαίστεια και τους καταρράκτες του. Το Μάουι, μάλιστα, προσφέρεται για δραστηριότητες όπως καταδύσεις, γκολφ και άλλα.

Άγιος Δομίνικος
Κοσμοπολίτικος αέρας φυσά στην πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας. Η νύχτα «ζωντανεύει» ανάμεσα στα αναρίθμητα clubs, piano-bars και disco, που παίζουν μερένγκε, δηλαδή την εθνική μουσική τους. Η μεγάλη ποικιλία των πολυτελών ξενοδοχείων, που παρέχουν πλήρη διατροφή και διάφορα σπορ, καθώς επίσης και τα αξιοθέατα της περιοχής θα σας χαρίσουν αξέχαστες διακοπές. Στο Βορρά, το Πουέρτο Πλάτα, η Πλάια Ντοράντα, η Σόσουα, το Καμπαρέτ και η Σαμάνα καλούν τον επισκέπτη να διασκεδάσει σε ρυθμούς Καραϊβικής και να απολαύσει τις ονειρεμένες ακτές!

Πηγή: Όμορφος Γάμος 2012



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7514 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3151 s // Total time: 2.0665 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X