Το καλοκαίρι του 2017 επιλέγουμε τη νέα Soleil Color Collection του οίκου Tom Ford


Το καλοκαίρι του 2017 επιλέγουμε τη νέα Soleil Color Collection του οίκου Tom Ford

Μια αισθησιακή συλλογή από bronzers, highlighters και lip colors ειδικά σχεδιασμένα για να χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα όλο το χρόνο

Με έμπνευση τις σκιές που δημιουργούνται από την αντίθεση μιας ηλιόλουστης ημέρας και του ηλιοβασιλέματος, ο Tom Ford παρουσιάζει τη Soleil Color Collection για τo καλοκαίρι 2017, μια αισθησιακή συλλογή από bronzers, highlighters και lip colors ειδικά σχεδιασμένα για να χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα όλο το χρόνο. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα μακρινά ιδιωτικά νησιά, όπου το καλοκαίρι διαρκεί όλο το χρόνο και η μια ημέρα διαδέχεται αρμονικά την άλλη και περιέχει καινοτόμες συνθέσεις για τα μάτια, τα χείλη και τα ζυγωματικά, εμπλουτισμένες με ενυδατικά, θρεπτικά και αντιγηραντικά οφέλη. 

The Ultimate Bronzer
Το απόλυτο Tom Ford Bronzer με την μεταξένια υφή, ανάλαφρη και υγρή σύνθεση πούδρας αναδεικνύει την αψεγάδιαστη φυσική λάμψη της επιδερμίδας προσφέροντας μεγάλη διάρκεια, ματ κάλυψη και λαμπερό αποτέλεσμα.

Soleil Contouring Compact
Ο Tom Ford παρουσιάζει τρεις αισθησιακές καλοκαιρινές αποχρώσεις: το blush, το highlighter και το bronzer προσδίδουν τη φυσική διάσταση του χρώματος με την κρεμώδη σύνθεση πούδρας που γλιστράει αβίαστα επάνω στην επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα απαλό και λείο αποτέλεσμα. Το ροζ blush προσδίδει στα ζυγωματικά τέλεια φωτεινότητα, ενώ το απαλό ροζ highlighter μιμείται την εμφάνιση του δέρματος μετά από ηλιοθεραπεία και το bronzer προσφέρει λάμψη. Χρησιμοποιήστε τις αποχρώσεις ξεχωριστά ή σε συνδυασμό για επιτύχετε μια πιο σαγηνευτική, φυσική λάμψη. Προσφέρει πλήρη προς μεσαία κάλυψη, ματ και λαμπερό αποτέλεσμα.

Sheer Cheek Duo
Η Sheer Cheek Duo, η λευκή συσκευασία με τις χρυσές λεπτομέρειες, διατίθεται σε μικρότερη έκδοση με αποχρώσεις που είναι ιδανικές για τη δημιουργία μιας υπέροχης, ηλιοκαμένης εμφάνισης. Οι ζεστές ροδακινί-ροζ και κοραλλί αποχρώσεις προσδίδουν μια ανάλαφρη, λαμπερή πινελιά ηλιοκαμένης επιδερμίδας με προκλητική, καλοκαιρινή λάμψη. Χρησιμοποιήστε τις αποχρώσεις ξεχωριστά ή σε συνδυασμό, υγρές ή ξηρές, για να δημιουργήσετε ένα απαλό πέπλο από χρώμα ή να αποκτήσετε μια αίσθηση ζωντάνιας. Οι συνθέσεις δεν εισχωρούν στους πόρους, προσφέροντας στο δέρμα ένα λείο, ομοιόμορφο τελείωμα με υψηλή απόδοση του χρώματος.

Sheer Highlighting Duo
Ο Tom Ford παρουσιάζει το Sheer Highlighting Duo, μια μικρή έκδοση της iconic παλέτας σε λευκή συσκευασία με τις χρυσές λεπτομέρειες. Εμπνευσμένη από τα χρώματα της ανατολής και της δύσης, αυτές οι εκπληκτικές αποχρώσεις μπορεί να εφαρμοσθούν στο πρόσωπο ως highlighter ή ως μια λαμπερή σκιά ματιών. Δύο λαμπερές χρυσές αποχρώσεις που δημιουργούν μια ακαταμάχητα σπινθηροβόλο χρυσή λάμψη. Χρησιμοποιήστε τις αποχρώσεις ξεχωριστά ή σε συνδυασμό, υγρές ή ξηρές, για μια εύκολη εφαρμογή λάμψης.

Cream and Powder Eye Color
Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων για τα μάτια συνδυάζει δυο συνθέσεις ιδανικές για να δημιουργήσετε λαμπερά και τολμηρά καλοκαιρινά μάτια. Η μεταλλική έντονα χρωματισμένη σκιά με την κρεμώδη σύνθεση γλιστρά αβίαστα επάνω στα βλέφαρα με μια πλούσια, ελαφρώς υγρή και αστραφτερή σκόνη που εντείνει το βλέμμα χαρίζοντάς του μια δελεαστική λάμψη.

Bronzing Gel
Ο Tom Ford παρουσιάζει το Bronzing Gel, ιδανικό για την επίτευξη ενός άμεσα φυσικού και λαμπερού βλέμματος. Αναμειγνύεται άψογα με κάθε τόνο του δέρματος, το αναζωογονεί και το ανανεώνει προσδίδοντας μια χρυσή λάμψη. Χάρη στην ελαφριά του σύνθεση είναι εύκολο να εφαρμοσθεί, συνδυάζοντας το Tom Ford Infusing Complex και τροπικά συστατικά με αντιγηραντικά οφέλη.

Skin Illuminator
Εμπνευσμένο από την εμφάνιση του δέρματος όντας λουσμένο στο καλοκαιρινό φως της νύχτας, αυτό το προϊόν λάμψης δημιουργεί μια ακαταμάχητη λάμψη. Η ροδακινί-ροζ απόχρωση κολακεύει κάθε τόνο του δέρματος, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα. Χάρη στη λαμπερή του σύνθεση προσδίδει μια φυσικά ενισχυμένη, ηλιοκαμένη εμφάνιση. Μπορείτε να εφαρμόσετε το προϊόν λάμψης σε όλο το πρόσωπο ή να το αναμείξετε με το foundation, ώστε να αποκτήσετε μια εκθαμβωτική εμφάνιση. Το illuminator μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως highlighter κάτω ή πάνω από το μακιγιάζ.

Lip Balm
Ο Tom Ford παρουσιάζει το Lip Balm που προσφέρει λάμψη και μια απαλή απόχρωση. Οι αποχρώσεις κυμαίνονται από απαλό ροζ και κοραλλί, σε κόκκινο και κερασί, ρυθμίζει και ενυδατώνει τα χείλη προσφέροντας αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

 

 

 

 

Tags tom ford soleil color collection 2017, soleil color collection 2017, tom ford, beauty, makeup, make-up, Ομορφια, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5497 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3657 s // Total time: 2.9154 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X