Λάμπρος Χούτος: Συνεχίζει τις βολές του κατά του Ντάνου


Λάμπρος Χούτος: Συνεχίζει τις βολές του κατά του Ντάνου

Τι λέει για τον πρώην συμπαίκτη του και για το θέμα της πίστης του φαβορί του \"Survivor\"

Ο Λάμπρος Χούτος και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί να έζησαν στην ίδια καλύβα στο "Survivor", ωστόσο, ουδέποτε είχαν τις καλύτερες των σχέσεων, κάτι που αποδεικνύεται και μετά την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή από το παιχνίδι.

Σε συνέντευξή του, στο "Sport24", ο Λάμπρος δεν παραλείπει να εκτοξεύσει "βολές" προς τον πρώην συμπαίκτη του και, μάλιστα, για το θέμα της πίστης του, το οποίο έχει πολλάκις βρεθεί στο επίκεντρο συζητήσεων.

"Με το που ήρθε στην ομάδα μας, απόρησα. Γιατί να μας στείλουν έναν τόσο δυνατό παίκτη όσον αφορά τα σωματικά προσόντα. Στην άκρη του μυαλού μου είχε την πιθανότητα του να μην είναι εντάξει χαρακτήρας, αλλά ποτέ δεν κρίνω κάποιον πριν τον γνωρίσω ο ίδιος προσωπικά. Είδαμε ένα παιδί που αγωνίζεται, προσπαθεί να προσφέρει πράγματα στην παραλία κι αυτό μας χαροποίησε, μιλήσαμε όλοι με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν. Μετά είδαμε κάποιες κινήσεις που μας έκαναν να χάσουμε τελείως την εμπιστοσύνη μας σ’ αυτόν και να καταλαβαίνουμε πως δεν είναι αυτός που αρχικά που πιστεύαμε", αναφέρει και συνεχίζει: "Όταν βλέπω κάποιον να κάνει όλη τη μέρα τον σταυρό του και μετά να παραβιάζει π.χ. δύο από τις Δέκα Εντολές, δύσκολα μπορώ να τον εμπιστευτώ! Παρόλα αυτά, αφού ο κόσμος έχει δει μόνο το 15% και όχι όλη την εικόνα, λογικά είναι να μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι".

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο ποδοσφαιριστής τονίζει πως δεν θα έπαιρνε τον Γιώργο, που στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, ως συμπαίκτη του και καταλήγει: "Δεν έχω πρόβλημα με τον Ντάνο. Όταν με τον Χρανιώτη έφυγαν στην ζούγκλα και ήθελαν να φύγουν, εγώ πήγα και τον έπιασα να του μιλήσω, να τον γυρίσω πίσω. Του τα έχω πει κιόλας. Κι εγώ πιστεύω, αλλά το να το δείχνεις κάθε μέρα και μετά να μην πράττεις σύμφωνα με την θρησκεία σου, δεν είναι ωραίο!".

Tags Λάμπρος Χούτος, Γιώργος Αγγελόπουλος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5561 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4273 s // Total time: 2.9834 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X