Sani Festival 2017: Όλες οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν


Sani Festival 2017: Όλες οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν

Σε αυτή την 25η χρονιά το Sani Festival προσκαλεί, για να γιορτάσουν όλοι μαζί, αγαπημένους καλλιτέχνες από τη διεθνή και εγχώρια σκηνή, μερικούς από τους οποίους πρώτη φορά σύστησε ζωντανά στο ελληνικό κοινό κάποια χρόνια πριν. Αλλά και άλλους, που για πρώτη φορά φιλοξενεί φέτος, γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας το έργο τους, τόσο αγαπητό στο κοινό.

Στη σκηνή θα ανέβει η σημαντική μορφή του χώρου και κόρη της, China Moses, την οποία πρωτοσυστήσαμε στο ελληνικό κοινό το 2013, η οποία βαδίζοντας στα χνάρια της μητέρας της και με επιρροές από την jazz, το RnB, τη soul και την pop  γράφει τη δική της μουσική ιστορία (29 Ιουλίου).

Στην ενότητα Greek Variations θα υποδεχθούμε τον Μανώλη Μητσιά, τον σπουδαίο καλλιτέχνη που επιστρέφει στις δικές του ρίζες, στα πάτρια εδάφη της Χαλκιδικής, για να μας ταξιδέψει με την ιδιαίτερη φωνή του σε μια από τις πιο όμορφες και συγκινητικές μουσικά στιγμές της πατρίδας μας σε μια αφιερωματική,  εορταστική συναυλία που θα συνοψίζει το σύνολο αγαπημένων τραγουδιών όλων των μεγάλων ελλήνων συνθετών με τους οποίους έχει συνεργαστεί (05 Αυγούστου).

Από τη νεότερη γενιά, η αισθαντική Νατάσσα Μποφίλιου θα δημιουργήσει στη σκηνή τη μοναδική ατμόσφαιρα που την κάνει να ξεχωρίζει και θα ανηφορίσει για πρώτη φορά τον Λόφο της Σάνης στις 13 Αυγούστου. 

Το Φεστιβάλ θα κλείσει, όπως πάντα με το Classical Waves και με μια ακόμη αποκλειστική συναυλία-αφιέρωμα στην αξέχαστη Μαρία Κάλλας με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης. Την ορχήστρα θα διευθύνει ο Μιχάλης Οικονόμου, ενώ συμμετέχουν η σπουδαία υψίφωνος Μυρσίνη Μαργαρίτη και ο εξαίρετος τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος  (19 Αυγούστου).

Όλα τα πιο πάνω στο Sani Resort!

Tags SANI FESTIVAL 2017, go out, διασκεδαση, φεστιβάλ, χαλκιδικη, εκδηλωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9225 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2726 s // Total time: 3.1950 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X