Οι Dolce & Gabbana επανεφευρίσκουν τα δύο αρώματα που έχουν λατρευτεί


Οι Dolce & Gabbana επανεφευρίσκουν τα δύο αρώματα που έχουν λατρευτεί

Το γυναικείο Light Blue και το αντρικό Light Blue pour Homme

H Bianca Balti και ο David Gandy επανέρχονται στο βαθύ μπλε της Μεσογείου στο Faraglioni του Κάπρι για να ανανεώσουν το ωραίο, αλλά δυνατό, ρομαντικό ειδύλλιό τους.

Για να γιορτάσουν το νέο κεφάλαιο στην ιστορία αγάπης του εικονικού ζευγαριού, οι Dolce & Gabbana επανεφευρίσκουν τα δύο αρώματα που έχουν λατρευτεί: το γυναικείο Light Blue και το αντρικό Light Blue pour Homme. Αυτή είναι η ανανέωση της αισθησιακής φρεσκάδας τους με μοναδικές πινελιές, που τα κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητα, ζωντανά και με μεγάλη διάρκεια. Και τα μεταμορφώνουν σε μια βαθύτερη απόχρωση του μπλε της Μεσογείου.

LIGHT BLUE EAU INTENSE POUR FEMME:

Δεκαέξι χρόνια μετά το λανσάρισμα του Light Blue, ο master αρωματοποιός Olivier Cresp γράφει ένα νέο κεφάλαιο στο έπος του Light Blue με το Light Blue Eau Intense Pour Femme.

Το άρωμα ανοίγει με ένα αιχμηρό, εθιστικό δίδυμο από μοναδικές εσάνς: φωτεινό λεμόνι και τραγανό μήλο Granny Smith. Με φρουτώδεις και λουλουδάτες νότες, ο κομψός κατιφές συνδυάζεται σε αυτή τη συμφωνία μέσα στην καρδιά του αρώματος με ένα κύμα από λαμπερά, μεθυστικά πέταλα γιασεμιού. Το ίχνος της υπογραφής του λαμπερού ξύλου από κεχριμπάρι και τα πολύτιμα musks λιώνουν στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα, και ξετυλίγεται σε ένα ζωντανό, αισθησιακό αρωματικό μέσο αφύπνισης.

LIGHT BLUE EAU INTENSE POUR HOMME:

Το 2007 σηματοδοτήθηκε από το λανσάρισμα του Light Blue pour Homme, που πρόσφερε το μαγνητικό, αρρενωπό alter ego του εικονικού γυναικείου αρώματος των Dolce & Gabbana. Σήμερα, ο master αρωματοποιός Alberto Morillas, συνεχίζει να λέει την ιστορία του Light Blue pour Homme με το γαλάζιο Eau pour Homme Intense, μια υπογραφή αντιθέσεων, που χαρακτηρίζεται από τη φρεσκάδα και τον αισθησιασμό, που το κάνουν ακόμη πιο διεκδικητικό.


Ένα παγωμένο κοκτέιλ εσπεριδοειδών από δροσιστικό μανταρίνι και παγωμένα γκρέιπφρουτ δίνει στις νότες της κορυφής ένα δροσερό, κομψό twist.
Αρωματικός άρκευθος βουτάει στην καρδιά της αλμυρής, υδάτινης συμφωνίας, ζωντανεύοντας τα ημιδιάφανα μπλε νερά της Μεσογείου. Μια αφθονία από ζωντανά ξύλα κεχριμπαριού, τυλιγμένα με musk επεκτείνουν την λάμψη και την αντοχή του αρρενωπού μείγματος, αφήνοντας ένα ισχυρό ίχνος που αιχμαλωτίζει τον έμφυτο αισθησιασμό του άντρα του Light Blue.

Η ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Η νέα διαφημιστική εκστρατεία Light Blue Eau Intense προβάλλει, για άλλη μια φορά, τον φημισμένο σκηνοθέτη και φωτογράφο Mario Testino, και τα πρόσωπα του ζευγαριού του Light Blue, τον David Gandy και την Bianca Balti. Φωτογραφημένοι στην τοποθεσία του Faraglioni της Μεσογείου θάλασσας στο Κάπρι της Ιταλίας, η διαφημιστική καμπάνια προβάλει το ερωτευμένο ζευγάρι που ξανασυναντιέται στα εντυπωσιακά βράχια για ένα αισθησιακό ραντεβού. Η διαφημιστική καμπάνια περιλαμβάνει νέες εικόνες με την Bianca Balti και τον David Gandy που ξανασμίγουν σ’ ένα μοναδικό τοπίο του Κάπρι με φόντο μια φυσική "σπηλιά", το "Grotta".

 

Tags Dolce & Gabbana, beauty, perfume, αρωμα, Ομορφια, DOLCE & GABANNA LIGHT BLUE EAU INTENSE


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9134 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3454 s // Total time: 3.2589 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X