Ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Κύπρο λίγες ημέρες πριν τα Super Music Awards 2017 with Pringles!


Ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Κύπρο λίγες ημέρες πριν τα Super Music Awards 2017 with Pringles!

Που τον εντοπίσαμε και με ποιους;

Στον πρώτο μουσικό σταθμό της Κύπρου Super Fm βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 16 Ιουνίου, ο Γιώργος Καπουτζίδης φιλοξενούμενος  του διευθυντή του σταθμού Ζήνωνα Ζιντίλη, στη ραδιοφωνική του εκπομπή, η οποία γίνεται καθημερινά 12-2.

Ο Έλληνας ηθοποιός επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον Super Fm και έτσι θα είναι ο παρουσιαστής των "Super Music Awards 2017 with Pringles", ενώ ταυτόχρονα μαζί με τους συντελεστές ολοκλήρωσαν την ψηφοφορία που βρισκόταν σε εξέλιξη όλες αυτές τις μέρες. Όπως είναι γνωστό, οι ακροατές ψήφιζαν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες στην κάθε κατηγορία των "Super Music Awards 2017 with Pringles". 

Παράλληλα, στην εκπομπή του Ζήνωνα Ζιντίλη ανακοινώθηκε και η έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων, η τιμή των οποίων ανέρχεται στα 8 ευρώ, και μπορούν όλοι να τα προμηθευτούν διαδικτυακά από το www.soldoutickets.com.cy. Μετά το τέλος της συνέντευξης, οι δύο άνδρες μαζί με ανθρώπους της παραγωγής των βραβείων γευμάτισαν στο Buono Λευκωσίας, όπου συζήτησαν για τις μεγάλες εκπλήξεις που ετοιμάζουν τη λαμπερή βραδιά. Και βέβαια ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε το τι ετοιμάζει για την παρουσίαση της βραδιάς, η οποία αναμένεται ανατρεπτική με "καυτές" ατάκες. 

 

A post shared by Super FM (@superfm_radio) on

Tags γιωργος καπουτζιδης, Super Music Awards 2017 with Pringles, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1108 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3418 s // Total time: 2.4525 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X