Ο πιο λαμπερός γάμος με νυφικό φτιαγμένο από swarovski


Ο πιο λαμπερός γάμος με νυφικό φτιαγμένο από swarovski

Ζύγιζε 46 κιλά και είχε μία ουρά οκτώ μέτρων

Την ομορφότερη μέρα της ζωής της έζησε η κόρη του Paul Swarovski, Victoria η οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Werner Mürz ο οποίος είναι επενδυτής και 17 χρόνια μεγαλύτερος της.

H 23χρονη έλαμπε μέσα από το εντυπωσιακό νυφικό της που σχεδίασε μόνη της με την βοήθεια του Michael Cinco, Ιταλού σχεδιαστή. Μια χειροποίητη δημιουργία που ζύγιζε 46 κιλά και είχε μία ουρά οκτώ μέτρων, κεντημένη με μικρά λουλούδια που ήταν στολισμένα περίπου 500.000 κρύσταλλα!

Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο πολυτελές θέρετρο Falisia στο Πορτοπίκολο, που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα με 250 καλεσμένους.

Ο χώρος της δεξίωσης ήταν στολισμένος με λευκά λουλούδια και χιλιάδες κρυστάλλους του γνωστού οίκου, ενώ το ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο του χορό συνοδεία πυροτεχνημάτων, αφού έκοψε μία εντυπωσιακή πενταώροφη τούρτα!

Μάλιστα, η νύφη δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να αφιερώσει ένα τραγούδι στους καλεσμένους.

Την επομένη ακολούθησε και δεύτερο πάρτι, που διοργανώθηκε από τον γαμπρό, στο οποίο οι άνδρες κλήθηκαν να φορούν λευκά κοστούμια και οι γυναίκες κόκκινο φόρεμα, με την Victoria να κλέβει ξανά τις εντυπώσεις, με το ρούχο που της έραψε ο Cinco.
 

Tags Swarovski


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3919 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4018 s // Total time: 2.7938 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X