3 tricks για να σε βοηθήσουν να ξυπνάς πιο εύκολα το πρωί!


3 tricks για να σε βοηθήσουν να ξυπνάς πιο εύκολα το πρωί!

Ακολούθησε τα και θα δεις διαφορά

Το πρωινό ξύπνημα, ειδικά αυτό που γίνεται από νωρίς, είναι αρκετά δύσκολο για τον περισσότερο κόσμο, ειδικά αν έχει προηγηθεί ξενύχτι!

Ωστόσο υπάρχουν τρία εύκολα tricks τα οποία μπορείτε να εφαρμόστε για να κάνετε το πρωινό σας ξύπνημα λιγάκι πιο εύκολο.

Διαβάστε κάτι φωναχτά: Αν και οι περισσότεροι από εμάς, με το που ξυπνήσουμε, μία από τις πρώτες μας συνήθειες είναι να βλέπουμε τις αναρτήσεις στα social media, μπορείτε να διαβάζετε κάτι φωναχτά. Αυτό λοιπόν που μπορείτε να κάνετε για να ξυπνήσετε και να σηκωθείτε με μία μεγαλύτερη άνεση είναι να διαβάζετε δυνατά και φωναχτά αυτά που βλέπετε το πρωί προκειμένου να ενεργοποιήσετε τον οργανισμό σας.

Δυσκολέψετε τον εαυτό σας: Συνήθως όταν κοιμάστε και βάζετε το ξυπνητήρι, το έχετε πάντα κάπου δίπλα σας, έτσι ώστε όταν χτυπήσει να μη χρειαστεί να σηκωθείτε από το κρεβάτι και να κερδίσετε λίγο ακόμη χρόνο ξαπλωμένοι. Αν θέλετε όμως να καταπολεμήσετε αυτό τον Γολγοθά του πρωινού ξυπνήματος, τότε βάλτε το ξυπνητήρι εκτός δωματίου έτσι ώστε να αναγκαστείτε να σηκωθείτε και να το κλείσετε.

Φτιάξτε το κρεβάτι σας: Είναι γεγονός, πως όταν έχετε σηκωθεί και έχετε ήδη φτιάξει το κρεβάτι είναι πιο δύσκολο να ξαναπέσετε για ύπνο. Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι το να κάνεις μία δουλειά το πρωί, ακόμη και μία μικρή όπως είναι το στρώσιμο του κρεβατιού, μπορεί να γεμίσει τον οργανισμό με ενδορφίνες και να σε «ξυπνήσει» πραγματικά.

Tags ύπνος, κρεβατι, ερευνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1760 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3623 s // Total time: 2.5383 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X