Τα 15 καλύτερα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα


Τα 15 καλύτερα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα

Όλα όσα θα γίνουν στην Κύπρο και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις! 

Θέατρο, πολλή μουσική, φεστιβάλ, φαγητό και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στο καλεντάρι αυτής της εβδομάδας που μόλις υποδεχθήμακε! Από το Burger Week του Μοοndog's, μέχρι το Νicosia Beer Fest, όλα δείχνουν πως αυτήν την εβδομάδα πέρα από διασκέδαση, θα γευτούμε και τα καλύτερα!

Ας τα δούμε λοιπόν τι να περιμένουμε!

Burger Week στο Moondog's
Το Moondog's Bar & Grill στη Λευκωσία διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μια εβδομάδα γεμάτη γευστικά BURGERS! Το Burger Week ζωντανεύει και πάλι από την Δευτερά 12 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 18 Ιουνίου, 2017.
30 επικά ζουμερά burgers, 150+ διαφορετικές μπύρες μαζί με DJs και live Bands συνθέτουν τον καλύτερο τρόπο για ξεκινήσει δυναμικά το καλοκαίρι σου. Paradise City, Sweet Cheese O' Mine, The Viking of 6th Avenue και άλλα 27 burgers σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις.
To πρόγραμμα περιλαμβάνει τους εξής καλλιτέχνες:
- 12/06 The funked up project
- 13/06 Blueswreck
- 14/06 Vinyl night with Honston G
- 15/06 Murphy's Brother In-Law
- 16/06 The Boots
- 17/06 Atoutaleme
- 18/06 Logout Band
> Δευτερά 12-Κυριακή 18 Ιουνίου, Moondog's bar & grill, Λευκωσία.

Καλησπέρα κύριε Μάνο
Στις 12 & 13 Ιουνίου στις 20:30 το Πολιτιστικό Κέντρο "Τρακασόλ" θα διαρρυθμιστεί, θα αλλάξει εντελώς πρόσωπο για να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει μια μουσική παράσταση με γνωστά και άγνωστα τραγούδια και μουσικές του Μάνου Χατζιδάκι από επώνυμους καλλιτέχνες και σολίστ μουσικούς που θα κάνουν μια παράσταση φαινομενικά γνωστή πολύ διαφορετική από ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα.
Λαμβάνουν μέρος οι συνθέτες: Βάσος Αργυρίδης, Κώστας Κακογιάννης.
Στο τραγούδι η Αλίκη Χρυσοχού, ο Στέφανος Γεωργιάδης, το Φωνητικό Σύνολο και η Παιδική Χορωδία της "Διάστασης".
Ο πιανίστας Μανώλης Νεοφύτου, ο κιθαρίστας Βύρωνας Αθηνοδώρου. Συμμετέχει η ηθοποιός Μαργαρίτα Ζαχαρίου.
> Δευτερά 12 & Τρίτη 13 Ιουνίου, Πολιτιστικό Κέντρο «Τρακασόλ», Μαρίνα Λεμεσού, 20.30. Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο της "Οδού Ειρήνης 158", τηλ 25878744 και ηλεκτρονικά στο www.tickethour.com.cy (7777 7040)
και όλα τα ACS couriers.

Ο Αστυνομικός Φκιολάρης, από το Θέατρο Ανεμώνα
Το ηθογραφικό έργο του Αντρέα Κουκκίδη "Ο Αστυνομικός φκιολάρης" ανεβαίνει σε παγκύπρια πρώτη, σε σκηνοθεσία Μαρίνου Ξενοφώντος, σκηνικά - κοστούμια Στέφανου Αθηαινίτη, φωτιστικό σχεδιασμό Βασίλη Πετεινάρη. Επί σκηνής οι ηθοποιοί: Γιάννα Λευκάτη, Μαρία Μιχαήλ, Παντελής Κλείτου, Νικόλας Πέτρου, Σκεύη Παπαμιλτιάδους, Μαρία Φιακά, Μαρίνος Ξενοφώντος και οι μουσικοί Ραφαήλ Ησαϊας (βιολί), Χριστάκης Αναστασίου (λαούτο).
Υπόθεση του έργου: Η Ελλού είναι αρραβωνιασμένη με τον Κωστή. Ο Κωστής έχει φέρει στην αυλή αρνάκια και κοτόπουλα, με προοπτική να τα μεγαλώσει, για να τα σφάξει στο τραπέζι του γάμου, για να μη ξοδευτεί σε κέντρα και ταβέρνες. Ο Δημοσθένης, πατέρας της Ελλούς, κλέβει από τα ζωντανά που έχει φέρει ο γαμπρός του και τα πουλά, για να πληρώνει τα χρέη που κάνει στο χαρτοπαίγνιο. Όταν γίνεται αντιληπτή η κλοπή, ειδοποιούν την αστυνομίαν για να έρθει να την εξιχνιάσει. Ο Λάμπης, ο αστυνομικός που ειδοποιείται, έχει μουσικό συγκρότημα και τραγουδά στους γάμους και έρχεται μόλις ειδοποιηθεί, όχι για την κλοπή, αλλά επειδή θέλει να κάνει τον γάμο. Όταν τον βλέπει η Μαρία…
> Δευτερά 12-Παρασκευή 16 Ιουνίου, Θέατρο Ένα, Β΄ Δημοτική Αγορά, Λεμεσός, 20.30. Τηλ. Κρατήσεων: 70007721. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus. 

Tags go out, εκδηλωσεις, εκδηλωση, μουσικη, διασκεδαση, Θεατρο, σινεμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0054 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0301 s // Total time: 0.0355 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X