Δεν πάει το μυαλό σας! Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκάλυψε ποιο "μυστικό" της Ειρήνης Παπαδοπούλου πρόδωσε!


Δεν πάει το μυαλό σας! Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκάλυψε ποιο "μυστικό" της Ειρήνης Παπαδοπούλου πρόδωσε!

Αυτός είναι ο λόγος που η παίκτρια του εναντιώθηκε!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 9 Ιουνίου, στο πλατό της εκπομπής “Survivor Πανόραμα” με την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για όλα έξω από τα δόντια.

Ο πρώην παίκτης της ομάδας των “Διασήμων” μεταξύ των θεμάτων που κλήθηκε να σχολιάσει ήταν και η κόντρα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία να θυμίσουμε ήταν εκείνη που τον ψήφισε με την ατομική της ασυλία και τον έθεσε υποψήφιο προς το τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε επίσης: Ο Στέλιος Χανταμπάκης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το "Survivor" – Τι λέει για την "κλίκα";

Ο Χανταμπάκης, αποκάλυψε: “Όταν έφυγε κάποια στιγμή η Ειρήνη από την παραλία, άνθρωπος της παραγωγής της μετέφερε "γιατί να έχουν μάθει οι άλλοι παίκτες τι μεροκάματο παίρνεις;", αυτό ήταν το θέμα εμπιστοσύνης, το ότι είχαμε συζητήσει πόσα λεφτά παίρνουμε από το παιχνίδι! Κάτι το οποίο δεν θα το μάθαινε ο κόσμος, ο οποίος δεν ήξερε έτσι κι αλλιώς ότι πληρωνόμαστε, μετά το έμαθε!”.

Διαβάστε επίσης: Ο Στέλιος Χανταμπάκης "δίνει στεγνά" τον Ντάνο – Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το παρασκήνιο πίσω από τον καβγά τους!

Κατόπιν, συμπλήρωσε λέγοντας: “Η Ειρήνη θεώρησε ότι επειδή είπα στα παιδιά σε συζήτηση που κάναμε και με τη ροή του λόγου μου το μεροκάματο που παίρνει κι η Ειρήνη, ότι εγώ θα έχω πει κι άλλα πράγματα πιο σοβαρά! Αυτό ήταν μια σκέψη…Όταν μιλήσαμε μετά με την Ειρήνη μου είπε η ίδια συγγνώμη και από εμένα γιατί με όλη αυτή την κατάσταση δεν μπορώ να πιστέψω εύκολα πράγματα! Δεν θα έφευγα από το παιχνίδι χωρίς να έχω λύσει κάποιες διαφορές!”

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το youweekly.gr:

Tags Στέλιος Χανταμπάκης, Ειρήνη Παπαδόπουλου, showbiz κύπρος, gossip, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1463 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3436 s // Total time: 2.4900 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X