The hair expert


The hair expert

Όγκος, λάμψη και ζωντάνια. Τώρα χάρη στη σειρά προϊόντων Marlies Möller, τον ειδικό στα μαλλιά, μπορεί να τα αποκτήσετε.

Από την πρώτη εμφάνισή της η Marlies Möller καθιερώθηκε ως το επαγγελματικό brand για φροντίδα και styling κάθε τύπου μαλλιών, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και των πιο δύσκολων περιπτώσεων. Η ιδέα για τη δημιουργία της ανήκει στη Γερμανίδα hair stylist, Marlies Möller. Στις αρχές της δεκαετίας του ’60, εποχή που τα πανκ ροκ κινήματα και οι χίπις βρίσκονταν προ των πυλών, η μόδα ανανεωνόταν και έκαναν την εμφάνισή τους νέοι σχεδιαστές που ήθελαν να κάνουν τη δική τους επανάσταση, η Marlies Möller θέλοντας να κάνει τη δική της επανάσταση στο χώρο της κομμωτικής, μεταφέροντας τις γνώσεις και τη δεξιοτεχνία της, εγκαινιάζει το πρώτο της σαλόνι κομμωτικής στο Αμβούργο το 1962. Το 1980 λανσάρει και την πρώτη σειρά προϊόντων της στην αγορά. Τριάντα δύο χρόνια μετά, αποτελεί το νούμερο 3 σε πωλήσεις hair brand στην Ευρώπη και πριν από ένα μήνα έκανε δυναμική είσοδο στην κυπριακή αγορά, ευελπιστώντας σε άλλη μία επιτυχημένη «εξόρμηση». Η Managing Director της εταιρείας Marlies Möller, Barbara Sander Troll, κατά την εδώ παρουσία της για την πρώτη παρουσίαση της σειράς προϊόντων, αποτύπωσε εύστοχα στη Madame Figaro την ιστορία της γερμανικής φίρμας και τους μελλοντικούς στόχους της.

Ποια είναι η φιλοσοφία του brand Marlies Möller;
Να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα -styling, καθαρισμού, περιποίησης και βαθιάς ενυδάτωσης- υψηλών προδιαγραφών για χρήση στο σπίτι, που να έχουν επαγγελματικό αποτέλεσμα ίδιο με αυτό του κομμωτηρίου. Πλούσιες σε ενεργά συστατικά φόρμουλες, μαζί με τις άριστες τεχνικές μας γνώσεις για το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά, ενισχύουν αυτή τη φιλοσοφία της εταιρείας με πρώτο γνώμονα τον απαιτητικό καταναλωτή.

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί στόχοι της Marlies Möller;
Να προσφέρει μέσω των προϊόντων της την καλύτερη φροντίδα για τα μαλλιά, εστιάζοντας πάντα στην επίλυση των πιο δύσκολων περιπτώσεων ξεκινώντας από την επιδερμίδα (το τριχωτό) της κεφαλής. Αν λάβει κανείς υπόψη ότι η τρίχα αποτελεί μέρος της επιδερμίδας, για να παραμείνει υγιής χρειάζεται την κατάλληλη θεραπεία ξεκινώντας από τη ρίζα. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε κατανέμει σε τρία στάδια - καθαρισμός, φροντίδα και styling- όπως πανομοιότυπα γίνεται άλλωστε και με τη φροντίδα του προσώπου- τα προϊόντα μας.

Τι αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία μίας νέας σειράς προϊόντων;
Ένα συνδυασμός πραγμάτων. Ανακάλυψη και προώθηση στα εργαστήριά μας καινούργιων συστατικών, καινούργιες έρευνες που αφορούν τη φροντίδα του δέρματος της κεφαλής όπως η νέα τεχνολογία stem cell, οι διάφορες συναντήσεις με ειδικούς όπως οι hair stylists, οι προσωπικές εμπειρίες και η γνώμη των καταναλωτών.

Τι μας επιφυλάσσει η Marlies Moller για τις ερχόμενες σεζόν;
Έχουμε σχεδιάσει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα για το λανσάρισμα νέων προϊόντων. Ένα από αυτά θα είναι σαμπουάν και μαλακτική κρέμα 2 σε 1 με έλαιο Monoi από την Ταϊτή, ιδανικό για τις ανάγκες των μαλλιών το καλοκαίρι και το αντίστοιχο προϊόν για χρήση τις κρύες ημέρες του χειμώνα με νερό πάγων από τις Ελβετικές Άλπεις. Επιπρόσθετα θα λανσάρουμε στην αγορά μία θερμαινόμενη βούρτσα με κεραμικές πλάκες και τη νέα σειρά προϊόντων για βαμμένα μαλλιά.

Ποια είναι τα τρία πιο βασικά πράγματα που πρέπει να έχει υπόψη της μία γυναίκα, ώστε να έχει τέλεια μαλλιά κάθε μέρα;
Απλά να ακολουθήσει τα τρία βήματα της Marlies Moller για όμορφα υγιή μαλλιά: Kaθαρισμός-φροντίδα-styling. H συλλογή προϊόντων μας προσφέρει τη λύση για τις καθημερινές απαιτήσεις όπως έλλειψη όγκου, απαλότητας, αδύναμα μαλλιά, κ.ά.  Ο καλύτερος τρόπος όμως για να ανακαλύψει κανείς τις ανάγκες του είναι να κάνει την ανάλυση μαλλιών με το hair analysis της Marlies Möller. Ένα σύγχρονο μηχάνημα με τεχνολογία ανάλυσης με μεγεθυντικό φακό για τη μέτρηση των ιδιοτήτων των μαλλιών, το οποίο καθορίζει με ακρίβεια την κατάσταση της τρίχας και τις ανάγκες του τριχωτού της κεφαλής. Αναλύει τον τρόπο φροντίδας και επιτρέπει τη βέλτιστη διαβούλευση για την περιποίηση των μαλλιών που μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια σε κάθε πελάτη.


Info: Ta Marlies Möller θα τα βρεις αποκλειστικά σε επιλεγμένα Beauty Line, τηλ.: 77771701

Tags μαλλιά, προϊόντα, όγκος, λάμψη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9313 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2642 s // Total time: 3.1955 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X