Shiseido, ΒΒ Sport: Foundation / Αντηλιακό Sport BB SPF50+ για νεανική ομορφιά


Shiseido, ΒΒ Sport: Foundation / Αντηλιακό Sport BB SPF50+ για νεανική ομορφιά

Περιποιείται το δέρμα και το διατηρεί υγιές

Γνωρίζοντας πως όλοι θέλουμε να έχουμε την καλύτερη μας εμφάνιση όταν αθλούμαστε, η Shiseido δημιούργησε ένα αντηλιακό τύπου - BB που περιποιείται το δέρμα και το διατηρεί υγιές. Συνδυάζοντας την εξειδίκευσή της στο μακιγιάζ με τη διάσημη αντηλιακή τεχνολογία της, WetForce, η Shiseido παρουσιάζει ένα εξαιρετικό νέο foundation/αντηλιακό που προστατεύει, περιποιείται και ομορφαίνει την επιδερμίδα ενώ συγχρόνως ενισχύει τη φυσική, αθλητική σας εμφάνιση με την πούδρα Countouring που περιέχει, η οποία χαρίζει στο δέρμα κάλυψη με μια υγιές λάμψη. Εάν σας αρέσει να αθλείστε και να δείχνετε όμορφη, τότε η Sports BB είναι η βέβαιη νικήτρια. Αυτό σημαίνει αντηλιακή, τέλεια προστασία.

ANA IVANOVIC: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ SHISEIDO WETFORCE

Προσεκτική να διατηρήσει τη φυσική της κατάσταση και τη θηλυκότητά της, η Ana Ivanovic επιλέγει με γούστο τα ρούχα της χωρίς να θυσιάζει την ομορφιά για την άνεση. Όταν προπονείται, η αντηλιακή προστασία δεν αποτελεί απλά αξεσουάρ. Για να προστατεύσει το δέρμα της, αναζητά προϊόντα περιποίησης δημιουργημένα σύμφωνα με τις ανάγκες της: αντηλιακή προστασία που απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει ίχνη στην επιδερμίδα και τα χέρια, που αποτρέπει τη φθορά από τις ακτίνες UVA και UVB και αντιστέκεται άψογα στην εφίδρωση καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησής της.

Η τεχνολογία WetForce καθιστά την αντηλιακή σειρά της Shiseido την ιδανική επιλογή για κάθε δραστηριότητα εξωτερικών χώρων. Η αλληλεπίδραση αυτής της  αποκλειστικής σύνθεσης με τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία που εμπεριέχονται στον ιδρώτα, καθιστά αυτό το προϊόν ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό και αυξάνει τις αντηλιακές προστατευτικές του ιδιότητες κατά 10%.

Tags SHISEIDO ΒΒ SPORT, Shiseido, FOUNDATION, SUNCARE SPORTS BB SPF50+, face, beauty, SUNCARE, αντηλιακο, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1257 s (235 Queries.) // Parse time: 0.1932 s // Total time: 2.3189 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X