Η Madame Figaro γιορτάζει 150 τεύχη και χαρίζει πλούσια δώρα


Η Madame Figaro γιορτάζει 150 τεύχη και χαρίζει πλούσια δώρα

Στο επετειακό εξώφυλλο η Έλενα Παπαρίζου

Η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, γιορτάζει με ένα επετειακό τεύχος, που κυκλοφορεί σήμερα, Παρασκευή 2 Ιουνίου, τα 150 της τεύχη. Στο εξώφυλλο της επετειακής έκδοσης φιλοξενείται η super star Έλενα Παπαρίζου, μια γυναίκα, που εκφράζει τις αξίες και τη λάμψη της Madame Figaro. Σε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, πιο ώριμη από ποτέ, μιλά για τη ζωή της, τα λάθη της, τη σχέση της με το σύντροφό της, αλλά και για τις αλήθειες της. 150 τεύχη "Madame Figaro" και η ομάδα του περιοδικού καταγράφει 150 αγαπημένες στιγμές από τα δώδεκα χρόνια κυκλοφορίας του πρώτου γυναικείου περιοδικού της Κύπρου. 15 αγαπημένα εξώφυλλα, 15 προσωπικότητες που φιλοξενήθηκαν στις σελίδες της Madame Figaro, 15 δημιουργοί, εικαστικοί και fashion designers που έκλεψαν τη παράσταση, 15 fashion editorials που καθόρισαν τα looks της κάθε εποχής, 15 στιγμές από τη εκστρατεία #mfbreastcaner κατά του καρκίνου του μαστού, 15 στιγμές από τα Βραβεία "Madame Figaro" Γυναίκες της Χρονιάς, 15 πρόσωπα που πρωτοσυστήθηκαν στη "Madame Figaro", 15 iconic fashion pieces, 15 προϊόντα που έφεραν την επανάσταση στο τομέα της ομορφιάς και 15 αρώματα που άφησαν το στίγμα τους. Στο γιορτινό της τεύχος, η Madame Figaro, χαρίζει στις αναγνώστριες της εντελώς δωρεάν δώρα ομορφιάς και τους δίνει την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα μοναδικό διαγωνισμό και να διεκδικήσουν το απόλυτο καλοκαιρινό ταξίδι στις Μαλδίβες αξίας €6000. Η κάθε αναγνώστρια θα μπορεί να επιλέξει το beauty box της με επώνυμα προϊόντα ομορφιάς και να πάρει και μια δωροεπιταγή €10 από τα Καταστήματα Beauty Line… γιατί οι όμορφες στιγμές είναι για να τις μοιραζόμαστε.

Μπαίνοντας στην σελίδα της Madame Figaro στο Facebook  η κάθε αναγνώστρια θα μπορεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει το μοναδικό ταξίδι στις παραδεισένιες Μαλδίβες αξίας €6.000 με την Emirates, με διαμονή στο υπερπολυτελές 5άστερο Anantara Veli Resort. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε και στις σελίδες.

Η Madame Figaro ξεκίνησε το ταξίδι της στη Κύπρο τον Ιανουάριο του 2005 με την Άννα Βίσση στο εξώφυλλο και από τότε κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στα γυναικεία περιοδικά φέρνοντας αέρα ανανέωσης. Σήμερα είναι το 1ο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου με 78,444 αναγνώστριες μέσο όρο κάθε μήνα και παραμένει σταθερά στην κορυφή.

Tags Madame Figaro, περιοδικο, 150 τεύχη, ελενα παπαριζου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1492 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3792 s // Total time: 2.5283 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X