Η Ο·Ρ·Ι παρουσιάζει τη νέα καλοκαιρινή συλλογή California Dreaming 2017


Η Ο·Ρ·Ι παρουσιάζει τη νέα καλοκαιρινή συλλογή California Dreaming 2017

Διαθέτει 12 νέες αποχρώσεις σε βερνίκια νυχιών

Η Ο·Ρ·Ι παρουσιάζει τη νέα California Dreaming Collection καλοκαίρι 2017 που είναι εμπνευσμένη από αγαπημένη πατρίδα της Ο·Ρ·Ι.

Αυτό το καλοκαίρι, περιηγηθείτε στη δυτική ακτή με τη νέα συλλογή της Ο·Ρ·Ι California Dreaming. Απολαύστε μια ποικιλία από διάφορες, διασκεδαστικές, αποχρώσεις ιδανικές για τις μεγάλες περιπέτειες του καλοκαιριού. Από μια μέρα στην παραλία ή μια επίσκεψη γρήγορου surf σε μια βόλτα στα βουνά. Η παλέτα της Ο·Ρ·Ι καλύπτει όλα τα γούστα.

Η συλλογή California Dreaming της Ο·Ρ·Ι διαθέτει 12 νέες αποχρώσεις σε βερνίκια νυχιών, Infinite Shine, επιτρέποντας στους λάτρεις της Ο·Ρ·Ι να ταξιδέψουν με αποχρώσεις από το μαγευτικό ηλιοβασιλέματα της Καλιφόρνια και των ποικίλων τοπίων με άπειρες επιλογές. Οι αποχρώσεις είναι εξίσου μοναδικές με τον προορισμό των ονομάτων της συλλογής, που περιλαμβάνουν πλούσια ροζ, πορτοκαλί και κοραλλί αποχρώσεις, καθώς και απαλές, ζεστές αποχρώσεις του τριαντάφυλλου, του ροζ, του ροδάκινου και του μπεζ που σε ταξιδεύουν τις πιο γραφικές τοποθεσίες της Καλιφόρνια. Έχετε το τέλειο έντονο κόκκινο αυτό το καλοκαίρι, ενώ βαθύ μεταλλικό χρυσό θυμίζει το ηλιοβασίλεμα. Ο ήρωας της συλλογής  California Dreaming της Ο·Ρ·Ι είναι η απόχρωση Time For a Napa, ροζ στο χρώμα ταιριάζει ιδανικά με το καλοκαιρινό σου outfit ενώ εξερευνάς της ακτές της Καλιφόρνιας.

 

Tags Ο·Ρ·Ι California Dreaming 2017, California Dreaming 2017, Ο·Ρ·Ι, Ομορφια, Νυχια, βερνίκια, μανό, beauty, nails, vernis


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3240 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3393 s // Total time: 2.6633 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X