Gucci cruise collection 2018: Η αναγέννηση μέσα από την πιο μαξιμαλιστική κολεξιόν


Gucci cruise collection 2018: Η αναγέννηση μέσα από την πιο μαξιμαλιστική κολεξιόν

Πάρτε μία γεύση

Ανάμεσα σε ιστορικούς αναγεννησιακούς πίνακες μέσα στο Palazzo Pitti της Φλωρεντίας  παρουσίασε o Alessandro Michele την cruise collection του οίκου Gucci, την όποια επιθυμούσε να παρουσιάσει στον Παρθενώνα. 

Με έντονες αναφορές στην ιστορική περίοδο της αναγέννησης, μέσα από την resort συλλογή του ο Alessandro Michele, αποθέωσε για άλλη μια φορά τον μαξιμαλισμό με έντονα prints και patterns επάνω σε κάπες, pants και σακάκια. Στοιχεία υπήρχαν και από τις δεκαετίες του 60 και 70 άλλα και από τη δεκαετία του 90 μιας και ο Alessandro Michele φαίνεται να είναι οπαδός της logo manias. Logo και σλόγκαν tees, sweatshirts και αξεσουάρ με το σήμα του ιταλικού οίκου κατέκλεισαν την πασαρέλα.

Τα μοντέλα έμοιαζαν με φιγούρες του Μποτιτσέλι και του Μιχαήλ Άγγελο με τη τάση του embroidery να κυριαρχεί στα χέρια τους και στο πρόσωπο τους. Ο Alessandro Michele μπορεί να μην κατάφερε να παρουσιάσει τη συλλογή του στην Αθήνα ωστόσο πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό, μαξιμαλιστικό fashion show στην έδρα του ιταλικού οίκου, την Φλωρεντία, ξαναγράφοντας έτσι μερικές ακόμα σελίδες ιστορίας, στο βιβλίο της μόδας για το κεφάλαιο Gucci.

Το τελευταίο fashion show που πραγματοποίησε ο οίκος Gucci στην έδρα του ήταν το 1995 όταν καλλιτεχνικός διευθυντής ήταν ο Tom Ford

 

Tags μόδα, Gucci, fashion


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7153 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3891 s // Total time: 3.1044 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X