Mentale Beauty Spa: Ο απόλυτος προορισμός ομορφιάς


Mentale Beauty Spa: Ο απόλυτος προορισμός ομορφιάς

Το Mentale Beauty Spa δημιουργήθηκε το 2011 και δεν είναι απλά ένα ακόμα ινστιτούτο... Δημιουργήθηκε για να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες ομορφιάς στους επισκέπτες του.

Αδυνάτισμα

Υπάρχουν τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα όπου με την τεχνογνωσία του προσωπικού και τα πακέτα αδυνατίσματος που δημιουργήθηκαν μπορείτε να πετύχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός του LPG Lipomassage για λιπόλυση και του Cocoon Medical Dyotechnology για σύσφιξη έχει άμεσα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Πριν από την θεραπεία καθώς και κατά την διάρκεια γίνονται λιπομετρήσεις για έλεγχο της αποτελεσματικότητας της θεραπείας και αναπροσαρμογή σύμφωνα με τις μετρήσεις.

Αναλυτικά για τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στο πιο πάνω πακέτο:

  • Το LPG Lipomassage είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική αδυνατίσματος που επαναενεργοποιεί τη διαδικασία απαλεθυέρωσης του λίπους (λιπόλυση για την εξάλειψη του τοπικού πάχους και των ατελειών. Μπορεί να χρησιμοποιήθει για κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος,χαλάρωση, λεμφοίδημα, αποθεραπεία λιποαναρρόφησης και ουλές.
  • Το Cocoon Medical Dyotechnology είναι μια εξειδικευμένη θεραπεία κάθε περιοχής του σώματος για σύσφιξη μπράτσων, κοιλιάς, μηρών, γλουτών, μείωση πόντων και κυτταρίτιδας.

Ακόμα υπάρχουν στον χώρο steam bath και sauna που μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αδυνατίσματος καθώς και να σας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Το steam bath και η sauna βοηθούν πάρα πολύ για να αποβάλουμε τις τοξίνες που απελευθερώνονται την την διάλυση του λίπους.

Πρόσωπο

Επίσης στο Mentale Beauty Spa μπορείτε να βρείτε θεραπείες προσώπου όπου και πάλι με την χρήση τελευταίας τεχνολογίας μηχανημάτων και προϊόντων υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα εφαρμόζοντας πάντα την σωστή θεραπεία σύμφωνα με την διάγνωση προσώπου που γίνεται στο χώρο με το διαγνωστικό Observ520.

Μερικές απο τις θεραπείες που μπορείτε να βρείτε στον χώρο:

  • Το Micro Puncture ή αλλιώς θεραπεία Micro Needling (θεραπεία με μικρο-βελόνες) διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου καθώς ανανεώνει και αναπλάθει την επιδερμίδα.
  • Το Cocoon Medical Dyotechnology μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το πρόσωπο όπου μπορεί να προσφέρει lifting προσώπου, αναδόμηση κολλαγόνου, αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος, σύσφιξη διεσταλμένων πόρων, λείανση ρυτίδων και καταπολέμηση των μαύρων κύκλων.

Εκτός από εξειδικευμένες θεραπείες μπορείτε να κάνετε βαθύ καθαρισμό με βιταμίνη C, Μεσοθεραπεία ΤΜΤ για λεύκανση, αντιγήρανση και χαλάρωση. Επίσης μπορεί να γίνει συνδυασμός όπου σύμφωνα πάντα με το πρόβλημα θα πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Sponsored Content

Tags Mentale Beauty Spa, Spa, αδυνάτισμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7338 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3881 s // Total time: 2.1218 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X