Η εμμονή σας με το facebook μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη συμπεριφορά των παιδιών σας!


Η εμμονή σας με το facebook μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη συμπεριφορά των παιδιών σας!

Τι διαπίστωσε νέα έρευνα;

Κατά καιρούς έχουν γίνει αρκετές έρευνες που προτρέπουν τους γονείς να απομακρύνουν τα παιδιά τους από τις οθόνες υπολογιστών και tablets χαρακτηρίζοντάς την ενέργεια αυτή ως επιβλαβή στην υγεία των μικρών.

Ωστόσο, μία νέα έρευνα προειδοποιεί πως οι εθισμένοι γονείς στις οθόνες μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στη συμπεριφορά των παιδιών.

Τα στοιχεία που συντάχθηκαν από μια ομάδα καθηγητών παιδιατρικής, από το Πανεπιστήμιο του Michigan και το Illinois State University, διαπίστωσαν ότι οι μητέρες και οι πατεράδες που χρησιμοποιούν συχνά ψηφιακή τεχνολογία είναι πιο πιθανό να έχουν παιδιά με προβλήματα συμπεριφοράς.

Οι ειδικοί προτείνουν ότι οι γονείς που διακόπτουν το παιχνίδι για να τσεκάρουν το facebook ή τα γραπτά τους μηνύματα θα μπορούσαν να κάνουν τα παιδιά να αισθάνονται ότι απορρίφθηκαν και να συμβάλουν στις ξαφνικές εκρήξεις ενός παιδιού.

“Είναι πολύ δύσκολο να εξισορροπήσουμε την προσοχή ανάμεσα σε όλες τις σημαντικές πληροφορίες που προσελκύουμε την προσοχή και στις πληροφορίες που περιέχουν αυτές οι συσκευές, με κοινωνικές και συναισθηματικές πληροφορίες από τα παιδιά μας και να τις επεξεργαζόμαστε ταυτόχρονα αποτελεσματικά ταυτόχρονα”, λένε οι ειδικοί.

Tags facebook, ερευνα, παιδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3574 s (234 Queries.) // Parse time: 0.7093 s // Total time: 3.0666 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X