Μαθαίνουμε τα μυστικά του μακιγιάζ στο Make-Up Studio


Μαθαίνουμε τα μυστικά του μακιγιάζ στο Make-Up Studio

Το Make-Up Studio μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε το μακιγιάζ που μας αναδεικνύει στα μαθήματα μακιγιάζ με εξειδικευμένες Make-Up Artists που μας προσφέρει.

Στο Make-Up Studio μπορούν να επιλεληθούν το μακιγιάζ μας για να είναι ιδανικό το αποτέλεσμα για ένα ραντεβού για έξοδο, για την αποφοίτηση, φυσικά τον γάμο ή κάθε άλλη εμφάνιση κατά την οποία θέλουμε να ξεχωρίζουμε. Ταυτόχρονα παίρνουμε δώρο προϊόντα της επιλογής μας, ίσης αξίας με το ποσό που πληρώσαμε για το μακιγιάζ μας.

Παράλληλα, ξεκίνησε η σειρά μαθημάτων του Make-Up Studio με πληθώρα επιλογών ανάλογα με το μακιγιάζ που επιθυμούμε να μάθουμε.

Τα σεμινάρια είναι ομαδικά και πραγματοποιούνται στα δύο καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Το έμπειρο προσωπικό από Make-Up Artists μας δείχνει βήμα-βήμα πώς να αναδεικνύουμε τον εαυτό μας.

Το Make-Up Studio ιδρύθηκε στο Άμστερνταμ το 1980 και πριν σχεδόν 2 χρόνια ήρθε και στην Κύπρο. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν δύο καταστήματα, ένα στη Λευκωσία και ένα στη Λεμεσό, τα οποία χαρακτηρίζονται από μοντέρνο σχεδιασμό, όμορφο περιβάλλον, ευρεία γκάμα προϊόντων και εξειδικευμένο προσωπικό που έχει ως κύριο μέλημά του την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Επιπλέον, πωλούνται προϊόντα Make-Up Studio στο κατάστημα Beauty Line στο King’s Avenue Mall στην Πάφο.

Για περισσότερες πληροφορίες, για ραντεβού ή για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 22 316104 για Λευκωσία και 25 340835 για Λεμεσό.

Tags make up, MAKE-UP STUDIO, Μακιγιαζ, ΜΑΘΗΜΑΤΑ, σεμιναρια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3293 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2262 s // Total time: 2.5554 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X