Μαρία Κορτζιά: "Με άγχωνε πως η απόσταση θα δημιουργούσε πρόβλημα στη σχέση μας"


Μαρία Κορτζιά: "Με άγχωνε πως η απόσταση θα δημιουργούσε πρόβλημα στη σχέση μας"

Η εξομολόγηση της πριν φύγει για τη Δανία

Η Μαρία Κορτζιά λίγο πριν εγκαταλείψει την Κύπρο, καθώς θα ακολουθήσει τον σύντροφό της, Πιέρο Σωτηρίου,  στη Δανία, όπου θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και στον δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ, μιλώντας για την απόφαση που πήρε.

Σε λίγες μέρες αναχωρείς για τη Δανία, όπου εκεί σε περιμένει μια νέα ζωή με τον Πιέρο σου. Ποια είναι τα δικά σου συναισθήματα;
Είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ περισσότερο όμως για τον Πιέρο που ήταν το όνειρό του να παίξει στο εξωτερικό. Έχω μεγάλη ανυπομονησία. Είναι κάτι διαφορετικό που θέλω να ζήσω.

Σε στεναχωρεί που αφήνεις τα πάντα πίσω σου, κυρίως τα επαγγελματικά σου που φέτος είναι πάρα πολλά, για να πας σε μια ξένη χώρα εντελώς μόνη;
Πάντα το φοβόμουν αυτό. Για να καταλάβεις για σπουδές πάντα φοβόμουν να πάω μόνη μου στο εξωτερικό. Τώρα δεν είναι κάτι που με φοβίζει, αφού θα είμαι συνέχεια με τον Πιέρο.

Λες θα είσαι συνέχεια με τον Πιέρο. Αυτό στην ουσία δεν ισχύει, αφού θα λείπει συνεχώς για τις υποχρεώσεις του. Δηλαδή τουλάχιστον δύο από τις εφτά μέρες της εβδομάδας θα είστε χώρια και αν λάβω υπόψη και την Ευρώπη, ίσως η απουσία του θα είναι μεγαλύτερη.
Αυτό είναι το μόνο που με αγχώνει και με κάνει να ανησυχώ. Είναι όμως κάτι που έζησα εδώ στην Κύπρο. Βέβαια οι φίλοι και οι συγγενείς μού είπαν θα έρχονται να μου κάνουν παρέα και όταν λείπει ο Πιέρος.

Κλείνοντας τα μάτια σου πώς ονειρεύεσαι τη ζωή σου στην Κοπεγχάγη;
Δεν έχω στο μυαλό μου το πώς θα είναι η ζωή μου εκεί. Είμαι σίγουρη όμως πως θα είναι πολύ διαφορετικά εκεί και με τα εύκολα και με τα δύσκολα.

Όσον αφορά στη δουλειά σου, θα τα αφήσεις όλα ή θα κρατήσεις κάτι;
Θα κρατήσω μόνο το blog μου. Τα υπόλοιπα δεν είναι εφικτό να τα διατηρήσω. Έχω βέβαια και κάποια άλλη ιδέα την οποία μπορώ να κάνω εξ αποστάσεως.

Με πρακτορεία μοντέλων στην Κοπεγχάγη δεν επικοινώνησες για να κάνεις κάποιες φωτογραφήσεις ή σόου;
Το σκέφτηκα αλλά προς το παρόν δεν έκανα κάτι. Τα πράγματα εκεί είναι διαφορετικά. Νομίζω τα μοντέλα είναι τρία μέτρα στη Δανία (γέλια). Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσω.

Γνωρίζω πως είσαι πολύ δεμένη με την οικογένειά σου. Πώς τους το ανακοίνωσες;
Το ήξεραν από πριν. Όπως με προετοίμαζε και εμένα ο Πιέρος πως κάποια στιγμή θα γίνει και κατά 90% θα γίνει αυτό το καλοκαίρι και εγώ με τη σειρά μου προετοίμαζα την οικογένειά μου. Δεν ξέραμε όμως τον προορισμό.

Θα προτιμούσες να είσαστε στην Αθήνα που είναι και ένας προορισμός ο οποίος ακούστηκε έντονα;
Δεν έχω άποψη γι' αυτό. Θα προτιμούσα την καλύτερη επιλογή και ομάδα για τον Πιέρο. Ίσως να ήταν πιο εύκολο να βρω μια δουλειά στην Αθήνα, αλλά πάλι δεν ήταν πρώτη στα σχέδιά μας.

Πολλοί μπορεί να σου έλεγαν πως έπρεπε να μείνεις στην Κύπρο, μιας και ομολογουμένως φέτος ήταν η χρονιά σου. Εσύ όμως επιλέγεις να ακολουθήσεις τον Πιέρο.
Θεωρώ πως για τη Μαρία είναι πιο σημαντική η προσωπική ευτυχία από την επαγγελματική.

Σε άγχωνε πως η απόσταση θα δημιουργούσε πρόβλημα στη σχέση σας;
Σίγουρα είναι και αυτό, μιας και είναι πολύ δύσκολο να έχεις σχέση εξ αποστάσεως. Πόσο μάλλον όταν είναι σοβαρή η σχέση και όταν συζείς με τον άλλο πέντε χρόνια, σου κακοφαίνεται να φύγει και να είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πιστεύω όμως πως ακόμα και αν υπήρχε μεγάλη δυσκολία να τον ακολουθήσω και έπρεπε να μείνω στην Κύπρο... δεν πέρασε από το μυαλό μου πως θα χωρίζαμε.

Είχες ποτέ σχέση εξ αποστάσεως;
Όχι δεν είχα ποτέ και θεωρώ πως θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Αλλά ένα ζευγάρι όταν είναι τόσο ερωτευμένο και αγαπημένο μπορεί να τα καταφέρει.

Σου ζήτησε ο Πιέρος να τον ακολουθήσεις ή ήταν από την αρχή δική σου απόφαση;
Ναι το συζητούσαμε από πριν και λέγαμε πως εάν κάποια στιγμή συμβεί αυτό θα πάω μαζί του. Φυσικά πριν χρόνια ήταν πιο δύσκολο γιατί είχα τις σπουδές μου, τώρα που τέλειωσα είναι και η σωστή στιγμή. Ποτέ του δεν θα μου έλεγε «θέλω να έρθεις μαζί μου και να τα παρατήσεις όλα». Ήταν δική μου επιλογή, αλλά ξέρω πως το ήθελε κι εκείνος.

Πιστεύεις πως επιστρέφοντας στην Κύπρο θα σε περιμένουν και πάλι οι επαγγελματικές πόρτες ανοιχτές;
Μακάρι να ισχύει αυτό, αλλά να σου πως ότι οι εταιρείες που συνεργάζομαι μού είπαν όλες πως όποτε επιστρέψω θα ξανασυνεργαστούμε αμέσως.

Εσύ τα παρατάς όλα και τον ακολουθείς. Εκείνος έκανε την πρόταση γάμου που φαντάζομαι περιμένεις;
Όχι ακόμα.

Δηλαδή αναμένεις πρόταση γάμου στο εξωτερικό ή όταν επιστρέψετε Κύπρο;
Στην Κύπρο μπορεί να έρθουμε στα 30 μας (γέλια). Δεν ξέρω, μπορεί να μου κάνει πρόταση όταν έρθουμε Κύπρο για διακοπές ή στη Δανία όταν είμαστε μόνοι μας. Δεν ξέρω πώς το σκέφτεται.

Περιμένεις πως θα γίνει άμεσα;
Δεν το συζητήσαμε ποτέ. Ξέρω πως κάποια στιγμή θα γίνει, αλλά δεν ξέρω το πότε.

Το ότι θα έχεις μπόλικο ελεύθερο χρόνο στην Κοπεγχάγη είναι η ιδανική ευκαιρία για να έρθει στη ζωή σας και ένα παιδάκι. Δεν συμφωνείς;
Η αλήθεια είναι πως μου το λένε όλο αυτό τελευταία. Θα είναι πολύ πιο εύκολο τώρα να έρθει ένα παιδάκι και να κάνουμε τη δική μας οικογένεια.

Φαντάζεσαι τον εαυτό σου μαμά;
Είναι το όνειρό μου να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Θα ήθελα βέβαια πρώτα να παντρευτώ και μετά να γίνω μαμά, όμως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολο να οργανώσουμε σε αυτή τη φάση της ζωής μας ένα γάμο. Άρα πιθανότατα θα έρθει το παιδάκι πριν τον γάμο.

Και θα το μεγαλώνεις μόνο εσύ….
Πίστεψε με οι συγγενείς μου θα είναι μια φορά τον μήνα μαζί μου, αν όχι περισσότερο.

Νιώθεις ότι στην Κύπρο δεν σε εκμεταλλεύτηκαν τηλεοπτικά τόσο όσο θα ήθελες;
Δεν το θεωρώ, αντιθέτως πιστεύω μου δόθηκαν περισσότερες ευκαιρίες. Σίγουρα εάν έμενα στην Κύπρο θα ήθελα να έχω κάτι δικό μου, μια δική μου εκπομπή. Δεν ξέρω εάν θα γινόταν αλλά θα προσπαθούσα.

Νιώθεις πως είσαι στη σκιά του Πιέρου; Πολλοί σε αποκαλούν το κορίτσι του Πιέρου αντί με το όνομά σου;
Αυτό συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες που έχουν έναν άνθρωπο δίπλα τους πιο αναγνωρίσιμο από αυτές. Είναι ενοχλητικό να βλέπεις παντού «Το κορίτσι του Πιέρου», αλλά από την άλλη καταλαβαίνω και τον λόγο που γίνεται. Δεν θα κάνω όμως ποτέ παράπονο σε κάποιον.

Στο γήπεδο φανατίζεσαι;
Σίγουρα έχω ένταση κυρίως όταν παίζει ο Πιέρος. Θα έλεγα πως περισσότερο είμαι αγχωμένη. Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω γήπεδο και πάω με την οικογένεια του Πιέρου.

Φαντάσου πως είσαι στον τελευταίο αγώνα ενός πολύ κρίσιμου παιχνιδιού και ο Πιέρος βγαίνει μόνος με τον τερματοφύλακα και αστοχεί. Πώς αντιδράς;
Λυπάμαι πάντα πάρα πολύ επειδή ξέρω πως θα λυπηθεί πολύ και αυτός.

Θα του κάνεις παράπονο που το έχασε;
Όχι! (γέλια). Εγώ έμεινε να του κάνω παρατήρηση. Ποτέ μου δεν του είπα πως έκανε κάτι λάθος και ίσως να μην είμαι αντικειμενική αφού γνωρίζω πως όλοι οι αθλητές έχουν και τις κακές τους μέρες. Εγώ πάντα βλέπω πως είναι πολύ καλός.

Σε ρώτησε ποτέ κάτι μετά από κάποιον αγώνα;
Όχι επειδή ξέρει πως δεν είμαι αντικειμενική. Κάποιες φορές που δεν έχει καλή απόδοση δεν με ρωτάει γιατί ξέρει πως για μένα θα είναι πάντα καλός. Ο Πιέρος δεν είναι άνθρωπος που θα φύγει από το γήπεδο, θα στεναχωρηθεί για λίγη ώρα και θα του περάσει. Μπορεί για τρεις μέρες συνεχόμενες να νιώθει πως ο ίδιος δεν είχε καλή απόδοση ή έχασε η ομάδα του και να είναι στεναχωρημένος. Εγώ είμαι συνεχώς δίπλα του και κάνω τα πάντα για να του αλλάξω τη διάθεση. Είναι κλειστός ως χαρακτήρας και δεν σου ανοίγεται εύκολα να σου πει όταν έχει κάποιο πρόβλημα.

Στην Κοπεγχάγη θα περιμένει καθημερινά τον Πιέρο σπιτικό φαγητό από τα χεράκια σου;
Ναι εννοείται, μαγειρεύω και τώρα. Ιδιαίτερα σπεσιαλιτέ σε μακαρονάδες με διάφορες σάλτσες. Βέβαια αυτά δεν κάνουν για τη διατροφή του Πιέρου, οπότε θα μάθω τα πιο υγιεινά φαγητά, όπως τα όσπρια τα οποία λατρεύει.             
 

Tags μαρια κορτζια, πιερος σωτηριου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8403 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4170 s // Total time: 2.2573 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X