Φιλανθρωπική εκδήλωση με γευσιγνωσία οίνων για στήριξη του ΠΑΣΥΚΑΦ


Φιλανθρωπική εκδήλωση με γευσιγνωσία οίνων για στήριξη του ΠΑΣΥΚΑΦ

Διαβάστε αναλυτικά

Η νεοφυής εταιρεία οργάνωσης γεγονότων Modus Eventi σε συνεργασία με το Lab restaurant + bar, το bottles: wine & spirit και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) διοργανώνουν φιλανθρωπική εκδήλωση την Κυριακή, 21 Μαϊου 2017 από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 8.30 μ.μ. στο Lab restaurant + bar (οδός Ανεξαρτησίας 33 Λεμεσός). Η εκδήλωση θα δώσει την ευκαιρία σε οινόφιλους και όχι μόνο να δοκιμάσουν μερικές από τις καλύτερες ποικιλίες αφρώδων κρασιών, ευγενική χορηγία της κάβας bottles: wine & spirit, και να διασκεδάσουν με τις μουσικές επιλογές του DJ Andy.

H εκδήλωση έχει ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση του έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ για  διασφάλιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με καρκίνο και των οικογενειών τους σε όλα τα στάδια της ασθένειας. Η εκδήλωση επίσης αποβλέπει να συμβάλει στη συνεχή επαγρύπνηση για αντιμετώπιση και διαχείριση του καρκίνου.

Το αντίτιμο εισόδου για την εκδήλωση ανέρχεται στα €10 το οποίο θα διατεθεί σαν εισφορά στον ΠΑΣΥΚΑΦ. Λόγω της αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων, οι επισκέπτες της εκδήλωσης προτρέπονται να προκρατήσουν θέση στο τηλέφωνο 25738882.

Tags πασυκαφ, γευσιγνωσια, οινος, φιλανθρωπική εκδηλώση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9719 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3783 s // Total time: 2.3502 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X