Italian Gala Opera: Φιλανθρωπική συναυλία για το Telethon


Italian Gala Opera: Φιλανθρωπική συναυλία για το Telethon

Την Πέμπτη, 15 Ιουνίου στο Προεδρικό Μέγαρο

Το Telethon και η Ιταλική Πρεσβεία στη Κύπρο, διοργανώνουν μια εξαίσια μουσική βραδιά. Το κονσέρτο "Italian Gala Opera", θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες μουσικές στιγμές της λυρικής όπερας από καταξιωμένους ερμηνευτές. 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και της συζύγου του, κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.

Το κοινό θα απολαύσει άριες από την Aida, Othello, La Traviata, Carmen, Nabucco, Tosca και άλλα εξαίσια κλασσικά έργα.

Οι ερμηνευτές θα είναι, η σοπράνο Μαρία Παπαϊωάννου, ο βαρύτονος Alberto Gazale, η μετζοσοπράνο Serena Pasqualini και ο τενόρος David Sotgiu. Οι καλλιτέχνες διαθέτουν πλούσια διεθνή καριέρα με εμφανίσεις στις μεγαλύτερες όπερες του κόσμου.

Τους τέσσερις τραγουδιστές θα συνοδεύουν η χορωδία Cantus Novus και τρίο με τον Marcos Madrigal στο πιάνο, Δώρο Ζήσιμο στο τσέλο και Κωνσταντίνο Μακαρίτη στο φλάουτο. Διεύθυνση σκηνής, Paolo Baioco.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 20.00 με κοκτέιλ στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου και στις 21.00 το κοινό θα μεταφερθεί στο αμφιθέατρο όπου θα παρακολουθήσει το κονσέρτο.

Η τιμή εισόδου θα είναι 50 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Telethon. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους πριν από την ημέρα της εκδήλωσης καλώντας στο τηλέφωνο 99 122 472. Κρατήσεις μπορούν να γίνονται μέχρι τη Πέμπτη, 8 Ιουνίου.

Tags Italian Gala Opera, TELETHON, go out, διασκεδαση, εκδηλωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9284 s (292 Queries.) // Parse time: 0.3129 s // Total time: 3.2412 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X